Home » Volgens Babette moet de macht terug worden gepakt en Wanda heeft een foto van Jasper in haar kastje

Volgens Babette moet de macht terug worden gepakt en Wanda heeft een foto van Jasper in haar kastje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voor de droompresentatie van Esther kwamen de posters binnen voor de aspirant managers die zich aangemeld hebben voor de naderende managersverkiezing. Kenzy, Wendy en Marciano zijn de aspirant managers waar de groep in kan kiezen. De posters krijgen een mooi plekje in de loods.Verder hebben Zoë, Wendy en Babette het kort over Wanda en Jasper. Wanda zou een foto van Jasper gekregen hebben en deze in haar kastje hebben gehangen. Zoë gaat met een smoesje kijken en ziet inderdaad een foto hangen. De dames speculeren erover want waarom heeft Wanda nou een foto van hem.

Verder hebben de deelnemers nog een pubquiz gedaan. Dit keer onder leiding van Sasha en Erik. De deelnemers deden in teams mee en het ging er gezellig aan toe. Na de pubquiz heeft een groepje een gesprek over Jeffrey. Mirthe vertelt dat Jeffrey in de ochtend chagrijnig was. Dit kwam door brood wat kei hard was. Ik vroeg hoeveel ik mocht pakken en toen ging hij chagrijnig naar buiten en sloeg met de deur. Het brood moest gedeeld worden en zou niet voor mij bedoeld zijn. Toen wilde ik niet meer eten. Volgens Babette is ze altijd de l*l en Mirthe is het daar mee eens. Volgens Babette is het niet normaal. Daarna begint ze over Isaac, Gert-Jan is volgens haar ook teleurgesteld in hem. We moeten het gewoon accepteren zegt ze terwijl ze Wendy aankijkt en het start vanaf hier. We moeten harder worden, we kunnen nog steeds kei veel plezier maken maar het is een game. Mirthe is dan weer terug en begint weer over Jeffrey. Ik ben echt klaar met hem. Ik ga nog een keer barsten. Wendy antwoordt dat ze rustig moet blijven maar met het management moet het wel anders gaan worden want anders blijven zij weer aan de macht. Hij is nu ook een van de personen die gek gedrag vertoont merkt Babette op. Ik heb met hem gestaan, blijf hier zus, en zus en zo. Nu zijn het een soort van beste vrienden (Jeffrey en Isaac), schei uit. Het is een domme fout die ik heb gemaakt. Wendy denkt op haar beurt dat Isaac Jeffrey hier heeft gehouden zodat hij hem kan helpen. Want anders gaat Kim D ook weg snap je? Volgens Babette is het gewoon onzekerheid. Maar je krijgt hem er niet direct op en dat is het probleem. We moeten de macht pakken daarom heb ik gezegd stem op Wendy. Wat gaan we anders doen? Mirthe weet dat Kenzy het ook niet eens is met hoe Jeffrey het aan heeft gepakt. Maar of het plan van de dames gaat lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter