Home » Rupert stopt met koken en bespreekt met Isaac een plan om de macht te behouden

Rupert stopt met koken en bespreekt met Isaac een plan om de macht te behouden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluit Marciano eens met Rupert te praten om te kijken hoe het met hem gaat. Dit naar aanleiding van de eliminatie waar hij 8 stemmen kreeg. Al snel volgt er een tactisch gesprek.

Ik denk misschien voel je je niet helemaal lekker of zo begint Marciano. Nee ik voel me wel lekker antwoordt Rupert. Ik wil niet meer koken, dat is wat ik een tijdje al wilde. Omdat Isaac het ging doen bleef ik nog even. Ik wil nu even aan andere dingen werken, ik ben aan het sporten en zo. Ik wil niet heel de tijd keuken, keuken, keuken. Laat andere mensen het maar doen als ze het beter weten voegt hij eraan toe. Ik ga ook op onderzoek uit wat er met het stemmen gebeurd is. Waar het vandaan kwam. Daar kom je volgens Marciano niet uit. Rupert lijkt het daar wel mee eens te zijn maar het is volgens hem wel aangestuurd. Ik denk Jeffrey misschien, dat Isaac er een stokje heeft voorgestoken of was het kamer twee? Jeffrey heeft 100 procent met ons gestemd benadrukt Marciano. Wie precies van die kant weet ik ook niet. Rupert denkt dan aan Gert-Jan en volgens Marciano zou dat zomaar kunnen. Dit waren meer stemmen dan dat ik zelf had verwacht. Sommige mensen hebben ook echt gekeken naar de proef. Je moet het even laten rusten man. Je moet één ding gewoon weten dat mensen het op je gemunt hadden maar of het zo gaat blijven is een tweede. Het is opgelost toch. Ja antwoordt Rupert en volgens Marciano gaat niemand van hun zomaar weg. Ze kunnen ons wegsturen doordat ze zelf een proef doen. Rupert is het daarmee eens maar benadrukt wel dat er een plan was. Je moet vertrouwen leggen in jouw mensen niet bij anderen adviseert Marciano. Ik ben blij dat het is gebeurt gaat Rupert verder. Ik had het misschien wel gehaald maar toch twijfel je ergens van stel je voor.

Isaac komt daarna binnen en Marciano laat weten dat hij aan Rupert gevraagd heeft of hij wel oke was. Tuurlijk had ik het wel verwacht dat het één van ons zou zijn zegt Rupert. Maar ik had niet mijzelf verwacht. Die proef zou ik misschien wel hebben gehaald. Maar ik ben benieuwd of ze me er nu nog een keer op gaan zetten. Je weet wie het circus leid merkt Isaac op. En dat is niemand, maar dat heeft iedereen wakker geschud dat we moesten schakelen. Dit doen ze niet een tweede keer. Daarna begint Marciano over het management. Februari wil je niet meer toch? Nee laat Rupert weten, misschien maart. Dan moet februari naar iemand anders merkt Marciano op. En Isaac voegt eraan toe dat hij een tweede slag wil brengen. Want ze willen nu een coup plegen en Wendy naar voren schuiven. Wij willen om zekerheid te creëren dat die 16 stemmen naar Marciano gaan. Dan is er weer die klap voor hun. En dan moeten we naar een level dat het 15, 10 gaat. Dan hebben wij het voor het zeggen, als je het overtal bent kun je altijd bepalen. Nu moeten we doorzetten en dan komen die mensen één voor één aan de beurt. Het spel is nu echt begonnen, ik dacht dat het bij 15 zou begonnen maar het is nu. Nu moeten we doorpakken. Is goed zegt Rupert.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter