Home » De deelnemers doen een nieuwjaarsduik in een jaar van je leven

De deelnemers doen een nieuwjaarsduik in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn vrij brak opgestaan door het oud en nieuw feestje wat ze in de loods hebben gevierd. Na de brunch is het tijd voor een nieuwjaarsduik! De hottub wordt eerst schoongemaakt en gevuld met nieuw water. Maar niet elke deelnemer doet mee. Eunice probeert een paar mededeelnemers aan te sporen mee te doen. Diegene die meedoen nemen een verfrissende duik die ondertussen aangemoedigd worden door een enkeling die toe staat te kijken. Daarna springen de meeste snel onder een warme douche.

Verder verloopt nieuwjaarsdag in een jaar van je leven erg rustig. Maar er zijn al wel tactische gesprekken, een enkeling verwacht binnenkort een eliminatie. Ook de naderende managersverkiezing speelt een rol. Zo heeft Isaac een wild plan bedacht. Hij zou Wendy wel aan de top willen zien. Maar dan ga ik jou in de weg zitten voegt hij eraan toe. Marciano vraagt in welke vorm hij haar wil triggeren dat ze weg zou gaan. Je wilt onze stemmen gaan verminderen, dan haal je ons uit balans benadrukt Marciano. Een grap kan ook uit de hand lopen. Wanda gaat wel weg als zij het word voegt hij eraan toe. Maar daar hebben we niks aan. Jeffrey die erbij staat denkt dat Wendy hun uit de schijnwerpers haalt, ze gaat raar uit de bocht schieten. Marciano denkt dat al het vertrouwen weggaat. We moeten die balans eerst groter maken voor ons zelf. Het was gewoon een brain fart he benadrukt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter