Home » De deelnemers vieren het nieuwe jaar in een jaar van je leven

De deelnemers vieren het nieuwe jaar in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers het nieuwe jaar natuurlijk ook gevierd. Ze hebben eerst nog gezellig wat gegeten. En daarna verloopt de avond zeer rustig. De deelnemers doen een spelletje of er wordt wat gezellig gekletst over van alles en nog wat. Nog wat later arriveert de muziek en natuurlijk het vuurwerk. Isaac vertelt dat de muziek aan mag. Alle nummers die we hebben aangevraagd staan er voor 95 procent in. Laten we er wel gewoon normaal mee omgaan. Ander pak ik de iPad zelf in beheer. De muziek start en de groep komt een beetje los. Er wordt ondertussen genoten van een drankje en een hapje.

Net voor 00:00 uur verscheen er een aftel klok op het grote speelscherm. De deelnemers steken sterretjes aan terwijl ze aftellen naar het nieuwe jaar. Happy new year schreeuwt de groep als het nieuwe jaar 2023 in is gegaan. Iedereen wenst elkaar de beste wensen toe. Daarna is het tijd voor het vuurwerk wat de groep via het entertainmentboek besteld heeft. De deelnemers kijken toe en als het vuurwerk afgelopen is doet Kim D net alsof ze haar moeder opbelt. Ze zegt dat ze van haar houdt en dat het super gezellig is. Ik zie je snel, love you! Daarna wordt er binnen nog gedanst, gefeest en gedronken op het nieuwe jaar. En dat er gedronken is is wel aan een aantal deelnemers te merken. Uiteindelijk gaan de lichten uit en wordt er alvast wat opgeruimd. Wat gaat de eerste dag van 2023 brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

3 Reacties

Rina.zantvoord 1 januari 2023 - 12:17

Allemaal.een.gezonde.2023.gewenst.en.wees
Liev
Voor.elkaar

Beantwoord
Wilma 1 januari 2023 - 14:39

Wat is die Eric toch een vreselijke man brrrrr

Beantwoord
Jacquelin 2 januari 2023 - 15:20

Erik is een ouwe likkepot ?

Beantwoord

Laat een reactie achter