Home » Jasper en Wanda hadden een gezellige nacht, de deelnemers staan brak op

Jasper en Wanda hadden een gezellige nacht, de deelnemers staan brak op

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers het nieuwe jaar gevierd. De deelnemers hebben het erg naar hun zin gehad en een aantal hadden redelijk wat drank op. Wanda en Jasper kropen gezellig bij elkaar, de twee lagen dicht tegen elkaar aan.

Wanda en Jasper lagen boven dicht tegen elkaar aan te kletsen. Wanda houdt de camera’s angstvallig in de gaten. Jasper is blij dat hij zijn gevoel kan volgen en dat gevoel komt door jou zegt hij. Ik ben gewoon rustig, zelfverzekerd, ontspannend met jou aan mij zijde. Ik vind jou lief. Ik ben niet altijd lief antwoordt Wanda. Ik ben blij dat jij er bent zegt Jasper, het is herhaling maar ik meen het echt. Wat nou als ik hier niet meer ben vraagt Wanda. Dan vind ik een andere manier antwoordt Jasper. Jij bent ook het enige dat hier mij het meest blij kan maken. Ik vind het gewoon lastig geeft Jasper dan toe. Ik weet het niet zo goed, het is gewoon gezellig. We hebben het leuk samen maar ik vind het gewoon lastig. Kijk me eens aan. Nope zegt Wanda en Jasper vraagt wat dan? Dat ga ik niet hardop zeggen gaat Wanda verder. Het is dubbel want ik wil met jou zijn en chillen met jou… Ik denk dat ik weet wat je wilt zeggen antwoordt Jasper. Je wilt aan de andere kant gewoon thuis zijn. Vriend, familie. Je sleept me er doorheen geeft Wanda toe. Zonder jou is het zoveel zwaarder. Maar het is lastig om aandacht te verdelen in vriendschap.

Ook midden in de nacht zijn er dus nog veel deelnemers wakker. Er wordt ook nog lol getrapt in een slaapkamer. Zo besluiten Wendy, Jasper, Babette en Rupert op Jan-Willem te liggen. Jan-Willem kan er wel om lachen. Inmiddels is nieuwjaarsdag in een jaar van je leven aangebroken. Enkele deelnemers hebben de loods al opgeruimd. De brunch wordt klaargemaakt en de deelnemers zijn daar nu inmiddels aan begonnen. Gaat het een brakke dag worden in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Laat een reactie achter