Home » Moraima spreekt Eunice aan over hoe ze de groep toesprak

Moraima spreekt Eunice aan over hoe ze de groep toesprak

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de laatste vergadering van manager Isaac ruimen de deelnemers de loods op. Alle kerstspullen worden weggehaald en opgeruimd. Moraima besluit met Eunice het gesprek aan te gaan. Eunice wil namelijk met de regie praten omdat ze nu al regelmatig voeding heeft gehad waar ze niet tegen kan.

Moraima spreekt Eunice aan, op dit moment heb je je punt niet gemaakt. Je hebt gekeken en het toch gegeten voegt ze eraan toe. Je wilt jezelf testen. Ja ook antwoordt Eunice, ik wilde gewoon nog een keer proberen met varken. Er werd gezegd dat is toch raar en er zijn wat dingetjes gebeurt. Ik heb er met niemand over gesproken, met niemand. Ik dacht proberen varken te eten zodat ze zien dat ik mijn best doen. Je moet gewoon eerlijk met jezelf zijn antwoordt Moraima. Ga de schuld niet bij andere mensen zoeken terwijl je zelf hebt gedaan. Je hebt gekeken voordat je ging eten. Nu scoor je niet, iedereen gaat op je wijzen dat je zeurt. Je moet direct reageren als je iets ziet. Nu weet je het voor de volgende keer, zeg er direct iets van als je iets ziet. Daarna geeft ze een knuffel aan haar. Je moet voor jezelf opkomen. Eunice wordt emotioneel en Moraima geeft haar nog een knuffel. Volgen haar komt het wel goed. Niet huilen, het is nergens voor nodig. Ik moet misschien wat harder worden merkt Eunice met een snik op. Ik moet het nog leren, ik mijdt altijd e confrontaties. Je moet direct reageren adviseert Moraima. En niet testen, je hoeft niks te bewijzen. Daarna gaan de twee nog even buiten lopen.

Bij de andere deelnemers wordt ook veel gesproken over Eunice haar aanpak. De een staat achter Eunice de ander vindt het wat krom. Verder neemt Jeffrey zijn podcast interview op met Janet. En is het wachten of het alarm nog gaat loeien, maar of dat ook gaat gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter