Home » Sasha is zwaar gefrustreerd na de verdienopdracht en de groep krijgt een nieuw entertainmentboek

Sasha is zwaar gefrustreerd na de verdienopdracht en de groep krijgt een nieuw entertainmentboek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht met een teleurstellende afloop is Sasha gefrustreerd. Met Leila spreekt ze er even over. Leila merkt op dat dit ook een eliminatieopdracht had kunnen zijn. Je doet dit ook alleen. Ja precies antwoordt Sasha, daarom denk ik ook met de eliminatie sta je ook gewoon en als je dit al niet eens kan… what the f*ck. Dan denk ik echt bij mezelf laat me maar gewoon naar huis gaan, laat maar zitten. Ik irriteer me aan het feit dat mensen achteraf zeggen goed gedaan of goed geprobeerd. Het is gewoon niet goed gedaan. We hebben 60 euro binnengehaald. Volgens Leila zijn er wel twee factoren. Het was een moeilijke opdracht wat de mannen niet volhouden, rekenen duurt lang. Sommigen hebben ook verkeerde keuzes gemaakt. Maar dat weet je nooit, slim kan verschillende dingen zijn. En het waren niet de juiste mensen die konden rekenen. Het was jammer merkt Sasha op en Leila benadrukt dat ze niet te streng voor zichzelf moet zijn. Het had gewoon beter gekund.

Verder verloopt de dag vrij rustig. Wel ontvangen de deelnemers een nieuw entertainmentboek. Uit dit boek kunnen de deelnemers voorwerpen of activiteiten kopen van de prijzenpot. Als Isaac dit aan de groep mededeelt wordt er zeer enthousiast op gereageerd. Een enkeling duikt op het boek om te kijken wat er allemaal in staat. Er worden verschillende dingen geroepen waaronder een viool die gehuurd worden, sport supplementen, pac man avond, een bioscoopavond, playstation toernooi, spraytan, massagepakket, massagetafel, tatoeage set en een oefen set en heel veel andere leuke dingen. Wat zou de groep deze maand allemaal bestellen uit het entertainmentboek?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter