Home » Isaac denkt dat Marciano het als manager wel zwaar gaat krijgen

Isaac denkt dat Marciano het als manager wel zwaar gaat krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac is geen manager meer, vandaag heeft hij het stokje overgedragen aan Marciano. Met Babette en Wendy heeft hij het over de nieuwe manager.

Isaac, Babette en Wendy praten over de nieuwe manager. Marciano onderschat het zo zwaar zegt Isaac. Daarna loopt hij nonchalant een stukje, zo denkt hij echt letterlijk voegt hij eraan toe. Ik ga nu tegen jou zeggen, die gaat het zwaar krijgen. Als je denkt te delegeren en je denkt gewoon van zo lopen… Volgens Wendy is het dan een goede leerschool. Dat is het ook gaat Isaac verder. Mensen denken dat het easy is. Het is niet easy, ik heb dat buiten ook gedaan. Maar het is niet easy benadrukt hij. Wendy is het daar wel mee eens, buiten gaan de mensen nog wel meer maar hier zeggen de mensen ja dag. Precies antwoordt Isaac en zegt verder dat hij het niet echt erg vind dat het er voor hem op zit. Ik was eigenlijk jullie avontuur aan het regelen. Ik vergeet mijzelf daar dan eigenlijk in en nu kan ik mijn eigen avontuur weer aangaan. Ik kan wel begrijpen dat mensen als ze geen manager meer zijn in een zwart gat vallen. Daarna laat hij zich een lekker onder handen nemen door Esther die hem een massage geeft.

Verder is het wachten op de boodschappen, oud manager Isaac geeft nog een afschieddiner. En later op de avond staat de talkshow van Gert-Jan op het programma. Hier zijn onder andere Leila, Sasha en Marciano te gast. Marciano leek er niet zoveel zin in te hebben maar na aandringen van presentator Gert-Jan besluit hij toch maar mee te doen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter