Home » Wachten op de managersverkiezing en Isaac verstopt een pakketje

Wachten op de managersverkiezing en Isaac verstopt een pakketje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is rustig verlopen na de droompresentatie van Eunice. Inmiddels is er een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven en vandaag staat de manager verkiezing op het programma. Isaac zijn termijn zit erop. Maar wie gaat het worden Marciano, Wendy of Kenzy?

Sommige aspirant managers zijn bezig met een speech die ze gaan houden voordat de verkiezing begint. Zo is Wendy hieraan bezig. Marciano heeft al een weddenschap afgesloten, als Wendy wint maakt hij het kantoor schoon maar als Marciano wint dan doet Wendy het. Als Isaac dit hoort lacht hij. Onderling wordt er nog wel gesproken over het aantal stemmen. Zo zou Wendy zomaar eens tien stemmen kunnen krijgen. Her en der wordt er wat gerekend maar wat de uitkomst gaat zijn is nog even afwachten. Zo weet Sasha niet wat ze gaat doen zolang ze geen speeches gehoord heeft.

Verder zien we Isaac naar de sluis lopen. Hij pakt daar een grote enveloppe uit en verstopt deze in een doos bij de overkapping. Maar wat dat precies is? Het is nu afwachten tot de managersverkiezing van start gaat. Dit zal naar verwachting rond het einde van de ochtend zijn. Maar het lijkt erop dat Marciano de meeste stemmen gaat krijgen. Of er moet nog een twist komen…  Uiteraard komen we er snel op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter