Home » De eerste vergadering van de nieuwe manager: Marciano gaat Jeffrey bij zijn management betrekken

De eerste vergadering van de nieuwe manager: Marciano gaat Jeffrey bij zijn management betrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tijd voor de eerste vergadering onder leiding van nieuwe manager Marciano. De groep komt kort bij elkaar om een aantal zaken te bespreken.

Ik heb even een kringgesprek ingelast begint Marciano. Als update van hoe we ervoor staan. De huishoudpot ben ik met 110 euro mee gestart. Er zit nu nog 59,89 euro in. Dat betekent dat ik tot en met vrijdag gedekt ben. Dus ontbijt, lunch en avond, zaterdag en zondag hebben we alleen ontbijt. We hebben dus nog 50 euro over mochten we geen verdienopdracht krijgen. Dus het wordt karig als we niet goed presteren. De kookclub, Martin en Eunice pakken de maandag erbij. Dinsdag blijft voor Rupert, Woensdag en donderdag Janet en Wendy. Vrijdag voor Jeffrey, Isaac en Kim en zaterdag en zondag voor Wanda en Kenzy. Zaterdag gaan we de grote schoonmaak doen voegt hij eraan toe. Er zijn daar al wat spullen voor besteld. En dan hebben we het entertainmentboek, maandag wil ik daar stellingen voor plaatsen. Dus je hebt er tot en met maandag om over na te denken. Het is niet verplicht maar stel je ziet iets leuks dan kunnen we dat maandag opperen. Dan hebben we nog de record pogingen. Morgen krijgen we de kettingzaag, Gert-Jan gaat die op zich nemen. De recordtijd staat op bijna 32 minuten voegt Erik eraan toe. We krijgen ook nog een bord met punaises gaat Marciano verder. En de tomatensap komt vandaag binnen. We moeten daar wel serieus mee omgaan benadrukt Marciano. Als het vandaag binnenkomt wil ik daar eigenlijk ook meteen een planning voor maken. Dan gaan we even kijken hoe ver we komen met zijn allen. En daar gaan we dan een selectie uit maken. Dan hebben we tot de 18e om te oefenen. Erik vertelt daarna dat ze vanaf morgen 7 dagen de tijd hebben om te oefenen. Na dit overleg wil ik met de werkgroep bij elkaar komen om te overleggen. We hebben ook nog een aantal nieuwe records uit het boek gevist. En we hebben een overzicht gemaakt. Alle records komen hierop die we kunnen gaan doen. Met specificaties, welke vragen er gesteld zijn en wanneer deze ingepland zijn.

Daarna begint Marciano over het brandhout, ik heb net aan Isaac gevraagd of hij hiervan op de hoogte was. Hij heeft een berekening gemaakt. Als we op dit tempo doorgaan hebben we nog 3 weken brandhout. Dus ik heb een aanvraag staan voor 1 kuub berkhout. De primera wordt vandaag opgepakt dus daar kunnen we mee aan de slag. Vrijmibo blijft en de brunch als dit qua budget toelaatbaar is. Nogmaals, we zijn afhankelijk van de huishoudpot. Dus we moeten echt serieus omgaan met de opdrachten die we krijgen en dat doen we ook. Ik vind dat de voorbereiding echt een goed begin is. De laatste keer zag ik dat mensen met hakken en rokjes aan kwamen, als we hier staan weten we dan nog niet wat we gaan doen. Je weet ook niet of we de tijd krijgen om om te kleden. We moeten altijd gewoon ready zijn. De volgende proef wil ik dat we ons goed klaarmaken. Kom niet op hakken of een rokje aan. We moeten altijd klaarstaan. Daarna begint Marciano over zijn management. Ik ga Jeffrey hier ook bij betrekken, hij heeft het goed gedaan in zijn maand. Niet dat ik het niet kan maar ik wil het wil niet opnieuw uit gaan vinden. Natuurlijk ga ik spreken waar nodig is maar dat verwacht ik van wie dan ook. Maar als Jeff aan het woord is dan is dat altijd in overleg met mij geweest.

Dan is het tijd voor de rondvraag, Martin heeft een puntje over de recordpogingen. Erik is bij de vorige het meeste bezig geweest. Ik vind dat eigenlijk iedereen hieraan mee moet oefenen. Dat wilde ik alleen zeggen. Erik vertelt dat er hout onder de overkapping ligt maar dat is om te drogen. Sasha denkt dat er onnodig gestookt wordt, als er dan bij besteld wordt moeten we goed kijken naar de verdeling. We moeten dan wel logisch gaan stoken, Marciano is het daarmee eens. Kenzy begint over het boksgala. Dit is bijna, groepslessen zijn op woensdag ochtend en vrijdag is er wedstrijd training. Verder heeft niemand iets en zit de eerste bespreking van Marciano erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

3 Reacties

Willy 5 januari 2023 - 11:37

Kim moet niet steeds zo raar reageren , ze lijkt mee een verwend nest en wil aandacht

Beantwoord
Karin 5 januari 2023 - 12:48

Samen met Jeffrey. Prima. Ben erg benieuwd wat hij met het geld gaat doen.
Volgende maand Jan w. Met Jeffrey

Beantwoord
Floor 5 januari 2023 - 16:30

Ah, die Marciano is lang niet zo simpel als ik dacht: Jeffrey de hete kolen voor je uit het vuur laten halen, slimme move…

Beantwoord

Laat een reactie achter