Home » Wanda is weer eens boos, er zitten een stelletje randdebielen in de loods

Wanda is weer eens boos, er zitten een stelletje randdebielen in de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de eerste vergadering van nieuwe manager Marciano en voor de verdienopdracht van vandaag is Wanda boos geworden. De oorzaak is de was en Wendy. Tegen Kim die ziek op bed ligt doet ze haar beklag.

Alle wasrekken tegen elkaar aan zucht Wanda, dat is f*cking onhandig want dan droogt het niet. Dus ik heb alles teruggezet balletles of niet, krijg de f*cking tyfus maar. Ik check altijd de was of het droog is want ik weet hoe vervelend mensen dat vinden. Wendy is kamer 1, die mag  vandaag niet meer hangen want kamer 2 was gisteren toch… Dus ik check al die was van die k***, hmm tyfus Wendy. Sorry ik merk dat ik veel met het K woord aan het schelden ben, ik ben echt heel boos. Ik heb echt zin om mensen te slaan vandaag. Ik voel aan elk randje en kantje, kurkdroog. Dus ik vouw het netjes op, want ik heb ruimte nodig, ik moet het ergens ophangen. Kom ze naar boven, vet geïrriteerd. Dit is allemaal nog niet droog zegt ze, voel. Dus ik nog een keer extra voelen, waar dan? Ik voel het niet vroeg ik. Mexx er ook bij, dat haar zwarte jurkje nog nat zou zijn. Ik dacht alleen maar Wan, niet op ingaan. Ik stond op het punt om haar voor van alles uit te maken. Ik was al boos na de bespreking maar dat komt zo. En Mexx ook dat het allemaal nog nat zou zijn. Beginnen ze met zijn tweeën te praten. Mexx zei ja dit gebeurt wel meer dat het eraf wordt gehaald. Waarop ik zei dat ik dat toen niet gedaan heb. Wanda ratelt nog even door. Ik dacht ik moet echt geen mensen meer zien want ik flip dan helemaal en niet zo’n beetje.

Daarna begint ze over de vergadering, weet je wie er maandag ook gaat koken? Samen met Martin, Mexx. Je kunt er net zo goed elke achterlijke ziel laten koken. Waar hebben we het nou over? Wat is dit voor een f*cking circus aan het worden. Ze heeft twee keer gekookt en dan heeft ze er geen zin meer in. Weet je wat ook een goede grap is? Martin begint over de records dat er meer mensen moeten oefenen. En dat iedereen dat zou kunnen. Toen dacht ik wat lul je nou slap, alsof jij hier op een been hebt lopen balanceren. En dan heb je ook nog de meest domme, simpele, achterlijke vriendin in de hele loods die geen f*cking moer kan en alles opgeeft wat ze doet. Misschien moet je eerst met haar praten voor je de rest aanspreekt. Knettergek die gast. Ik heb veel op mijn tong gebeten, maar pissiger kun je me niet krijgen. Het zijn een stelletje randdebielen in de loods. Wanda ratelt nog lange tijd door, er zit haar van alles dwars en uiteindelijk gaat ze met Kenzy een rondje lopen waar ze nogmaals over haar frustraties praat…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

3 Reacties

Paula 5 januari 2023 - 22:30

Wat een vreselijk gevloek en getier, wordt het geen tijd voor de redactie om ze er eens op aan te spreken, het is geen dameswaardi

Beantwoord
Ikkuh 6 januari 2023 - 13:21

Meisje als jij mijn dochter was had je eens flink wat zeep in je mond gestopt evenals bij Kim.
Wat een gevloek 🤬

Beantwoord
Cisca 7 januari 2023 - 12:04

Dat gevloek, wat is dit zielig. Wat een beperkte woordenschat hebben die mensen. En het word allemaal gewoon goed gekeurd. Ik heb geen jonge kinderen meer maar anders hadden ze niet mogen kijken van mij. En dan klagen ze dat de maatschappij zo verarmd.

Beantwoord

Laat een reactie achter