Home » Bern heeft de regie aangesproken dat ze wat aan de sfeer moeten doen

Bern heeft de regie aangesproken dat ze wat aan de sfeer moeten doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een zeer rustige dag in een jaar van je leven. Na de ruzie tussen Jeffrey en Kenzy doen veel deelnemers het erg rustig aan vandaag en een alarm is ook niet afgegaan. Wel zijn er verschillende gesprekken. Zo hebben Bern en Wanda buiten een gesprek over de sfeer in de loods. Maar ook zijn er tactische gesprekken.

Wanda heeft het eerst over Jeffrey, dat ze een podcast heeft met hem waar ze zo geen zin heeft. Die man is zo negatief voegt ze eraan toe. Bern is het daar mee eens. Als iemand mij al voorbij loopt met zo’n bakkes dan denk ik laat maar. Dan hoor ik hem zeggen stelletje mongolen hier gaat Wanda verder. Dan denk ik ga gewoon naar huis, wat doe je hier dan nog? Als je zo ongelukkig bent merkt Bern op. Het gaat gewoon niet veranderen. Hij voelt zich de koning hier maar… Ook weer niet voegt Wanda eraan toe. Hij is ook vaak emotioneel. Isaac is de laatste tijd ook niet leuk. Volgen Bern is hij de laatste tijd wel wat harder. Ook zegt Bern dat de frustraties, irritaties en de ruzies steeds meer worden. Het lijkt wel met hoe minder je bent des te groter de irritaties merkt Wanda op. Heel veel menen zitten hier niet op zijn plek, zeker een Jeffrey. Die staat elke dag bijna op ontploffen. Ik heb ook gezegd dat “ze” doelend op de regie dat ze er wat moeten doen vertelt Bern dan. Wanda is het er wel mee eens, de schreeuwers bepalen enorm de sfeer. Ik denk oprecht dat ze het er achter best zwaar mee hebben. Want hoe leuk is het als we iets organiseren en met zijn allen wat doen. Ik heb het heel soepel laten vallen zegt Bern waarna het geluid tijdelijk uit wordt gezet.

Verder zijn er tactische gesprekken. Zo hebben Jeffrey en Kim D een tactisch gesprek over wie ze zouden nomineren. Een aantal namen worden genoemd, Babette, Wendy en Kim. Jeffrey zit in een positie waar hij niet in wil zitten. Maar hij ziet ook dat Babette met haar charmeoffensief begonnen is. Later zijn er nog wat gesprekken over een eventuele eliminatie. Isaac en Marciano hebben het over de oudjes. Ze proberen volgens Isaac mensen voor hun groepje te winnen. Maar ze zetten weer te vroeg in, veel te vroeg benadrukt hij. Marciano vindt het wel riscky van hun om dingen te vertellen met het idee dat het kan lekken. Maar het kan ook dat ze on op een ander spoor proberen te zetten merkt Isaac op…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

1 Reactie

Sunrise 7 januari 2023 - 11:55

Bern leeft in een illusie, dit is juist wat het programma wil zo veel mogelijk ruzies en negativiteit voor hogere kijkcijfers. Wanda vond de andere deelnemers laatst nog ‘randdebielen’ dus ze heeft geen recht van spreken over een ander.

Beantwoord

Laat een reactie achter