Home » Gert-Jan geeft een droompresentatie aan de groep

Gert-Jan geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Alle deelnemers hebben de opdracht gekregen om een droompresentatie te geven. Afgelopen avond was Gert-Jan aan de beurt. Hij vertelt aan de groep over zijn doelen in en buiten een jaar van je leven.

Ik ben zoals jullie weten Gert-Jan, nog steeds 39 jaar. Ik woon in Emmen. Ik zat in mei televisie te kijken en toen kwam er een voorstukje voorbij over een jaar van je leven. Je kunt 1 miljoen winnen, dat moet je het volhouden en mensen wegspelen door spellen. Ik denk dit is iets wat bij mij past. Ik ben spelletjesfanaat. Ik wil graag voor de spellen gaan en ben bloedfanatiek. Ik heb alle programma’s bekeken en dat vond ik schitterend. Dit was een kans voor mij, gelijk een mailtje getypt. Toen is het balletje gaan rollen en kreeg ik de bevestiging om mee te doen. Mijn werk vond het jammer maar steunde mij erin. Mijn familie stond er ook achter dat ik mee zou doen maar vonden het wel jammer dat ik wegging. Dus dat gaf mij een goed gevoel. Ik zag het als unieke kans om hierbij te kunnen zijn.

Het doel om mee te doen is om de prijzenpot mee naar huis te nemen. Ik wil zoveel mogelijk geld mee naar huis nemen. Ik ben over het algemeen een persoon die zijn mening geeft voordat er naar gevraagd wordt. Ik heb meegekregen om dat meer te laten zitten en op de achtergrond te treden. Dat is voor mij een leerproces. Maar ik probeer eerst tot tien te tellen, dat is een groot leerdoel. Ik wil ook leren koken, daar heb ik nog niet veel van laten zien. Ik zou het graag willen leren maar het is hier niet echt een doel. Ik zou ook graag Spaans en Frans willen leren. Maar dat is ook niet meer zo’n groot doel van mij. Ik vind het ook leuk om met andere mensen te zijn. Aan de andere kant merk ik dat er mensen zijn waar ik leuk mee kan zijn en serieuze gesprekken kan voeren. Het is leuk dat een divers gezelschap is. Wat ik ga doen met de prijzenpot, ik blijf dat deze blijft steken op 680.000 euro. Ik ben door mijn gok verleden waar ik 12.5 jaar in vast heb gezeten daar hier over na gaan denken. In de verslavingszorg in. Ik zou het mooi vinden om iets te doen met mensen die een verslaving hebben. En uit de verslaving te komen. Maar ook mensen met een beperking lijkt mij wat. Als ik het niet zou winnen zou ik daar ook mee door willen gaan. Met het geld zou ik zelf iets willen beginnen en als dat niet zo is voor een baas werken. Mocht ik winnen wil ik drie mensen van de mensen hier in vervulling laten gaan. Wel kijkend naar het bedrag benadrukt hij. Mijn hart ligt ook bij de radio, dus als daar mogelijkheden in komen wil ik daar ook naar kijken. Maar ook als presentator in een tv programma. Dat is eigenlijk mijn presentatie. De groep klapt en zijn droompresentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter