Home » Leila is klaar met het regime wat er in de loods zou zijn

Leila is klaar met het regime wat er in de loods zou zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de talkshow van Gert-Jan, deze kon gisteren niet plaatsvinden door het afscheidsdiner van Isaac en Gert-Jan die beroerd werd. Afgelopen avond waren Leila, Sasha en Marciano te gast. Leila sprak over de champagnetoren opdracht en Sasha over de kracht reken opdracht. Marciano natuurlijk over zijn nieuwe rol als manager. Hij wil niet veel veranderen, de vorige managers hebben volgens hem al voor een goede basis gezorgd. Iets nieuws introduceren is hij ook niet echt van plan, maar als ze maximaal presteren zal zijn afscheidsdiner alles overtreffen…

Daarna werd de verjaardag van Moraima nog eens gevierd. Nu krijgt ze wel een taart. Er word nog eens feestelijk voor haar gezongen en de taart wordt vervolgens aangesneden. Verder is de avond vrij rustig verlopen. Leila en Isaac hebben nog wel een woordenwisseling gehad. Leila had nog honger en zou graag brood willen maar dat doet ze niet. Isaac laat weten dat ze het gewoon mag pakken. Nee laat maar zitten zegt Leila, dan krijg ik dat morgen weer te horen. Er is hier een regime bepaald. Je moet eerst overleggen of vragen. De ene dag schreeuw jij voedsel in overleg, ik neem een stukje brood en dat doe je dan in jou vergadering voorleggen. Het is bij jou altijd met dubbele bedoeling. Isaac antwoordt dat ze het niet snapt, als het brood precies uitgerekend is kan het niet. Ondertussen roept Marciano dat voor de mensen die honger hebben er nog brood in de keuken ligt. Als ik iets wil dan doe ik het gewoon gaat Leila geïrriteerd verder. Niemand gaat hier de regels bepalen en dat ik ze ga opvolgen. Marciano komt erbij en zegt dat niemand het bepaald. We maken gezamenlijk keuzes. Je kunt gewoon brood eten. Laat het zegt Leila, jullie doen moeilijk. Er blijft nog enige tijd discussie want volgens Leila worden mensen nog steeds als een klein kind behandeld… Uiteindelijk besluit Leila maar naar bed te gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

2 Reacties

Marie 6 januari 2023 - 12:36

Raar wijf.
Die moeten ze de aankomende keer elimineren.

Beantwoord
Yvonne 6 januari 2023 - 12:57

Tis nog waar ook het zijn net schapen ze laten zich wat vertellen doir die drie gasten daar hoe dom kun je zijn daar kudde schapen dat Julie zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter