Home » Kim twijfelt eraan om Isaac weg te sturen als ze een eliminatie zou winnen

Kim twijfelt eraan om Isaac weg te sturen als ze een eliminatie zou winnen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het gesprek tussen Wanda en Kim over een eliminatie die er mogelijk aan komt gaat Kim ook nog het gesprek aan met manager Marciano in het kantoor.

Daar vertelt Kim nog eens dat haar noem ook genoemd is, dit heeft ze van Jasper gehoord. En ze mogelijk een target is. Maar ik weet dat Leila, Rupert niet op mij gaan stemmen, niet nu. Dus wij gaan ook nog even zitten dat Babette de volgende wordt. Ik heb al gezegd Babette en Wendy antwoordt Marciano erop. Dan weet je dus dat deze grote man (Isaac) mij eruit wil hebben zegt Kim daarna. Isaac heeft gisteren ook verteld dat jou naam genoemd is geeft Marciano toe. En Kim zou een dubbele eliminatie wel grappig vinden. Maar als ik win stem ik Wendy eruit, maar het zit ook een beetje in mijn hoofd om Isaac eruit te stemmen. Zou je dat kunnen vraagt Marciano. Mhh antwoordt Kim, al hij dit al oppert waarom niet? Dan is er wel een sterke speler eruit. Marciano lijkt het ook beter om dat niet te doen. Verder vertelt Kim dat Jeffrey en Isaac de laatste tijd veel met elkaar praten, dit was bij Jasper ook al opgevallen. Dat doen ze wel vaker antwoordt Marciano. Wendy is voor mij het grootste irritatiepunt, dus het zou heel fijn als ze weg gaat. Je hebt daar Zoë, Babette, Mexx. Dat zou gewoon top zijn. Maar als Isaac weggaat, heb je Jeffrey en that’s it. Maar we gaan het zien. Als het een duo opdracht is sta ik er sowieso op. Als het individueel is dan hangt het erom. Maar als ik zie dat ik het kan dan moeten jullie allemaal op mij. Dat haal je niet antwoordt Marciano. Als ik het zie dan ga ik het ook doen benadrukt Kim.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter