Home » Een aantal deelnemers halen verbeteren het record tomatensap drinken

Een aantal deelnemers halen verbeteren het record tomatensap drinken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag gaat vrij rustig voorbij in een jaar van je leven. De groep komt uiteindelijk bij elkaar om het record tomatensap drinken te oefenen. Gisteren hebben de deelnemers al geoefend met zo snel mogelijk 1 liter water drinken en vandaag gaan enkele deelnemers het met tomatensap proberen.

De top drie gaat tot 1 liter oefenen laat Jeffrey weten. De rest uit de top tien gaat ervaren hoe het is om tomatensap te drinken. En vanuit daar kijken ze verder. De tomatensaus wordt aangemaakt en dat betekent dat Martin, Rupert en Babette het met 1 liter mogen proberen. Jeffrey houdt de tijd bij, we moeten onder de 1.17 min zitten. Martin en Rupert gaan vervolgen aan de slag. Rupert weet het ruimschoots te halen! De groep klapt enthousiast en Martin gaat nog verder. Ook hij zit onder de 1.17 minuut! De groep is erg enthousiast. Rupert heeft het binnen 27 seconden gehaald. Babette doet daarna ook nog een poging. Ze haalt het binnen 50 seconden! Babette deelt wel mee dat ze even gaat kotsen. Daarna gaan nog meer menen uit de top tien oefenen. Ook Jeffrey en Wendy halen het ruim onder de 1 minuut. De definitieve recordpoging lijken ze dus makkelijk te kunnen halen. Maar deze wordt pas de 18e uitgevoerd. Wat voor beloning zouden de deelnemer hiervoor krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter