Home » De deelnemers doen een helium ballonnen opdracht en verdienen geld

De deelnemers doen een helium ballonnen opdracht en verdienen geld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de brief die de deelnemers gekregen hebben waarin stond dat ze overdag niet meer op bed mogen liggen gaat het alarm af. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten af op wat er komen gaat. Wordt het een eliminatie of een verdienopdracht?

Als de deelnemers weer naar de loods mogen komen zien ze gouden ballonnen hangen en een rode streep over de vloer. Jeffrey heeft zich bezeerd en kermt het uit van de pijn, hij heeft zijn been gestoten aan zijn bed. Het wordt even gekoeld en daarna neemt de stem het woord. Beste deelnemers, pas op dat jullie het geld wat jullie vandaag kunnen verdienen niet de lucht in laten vliegen! Zoals jullie zien is er een route uitgestippeld door de loods. Jullie moeten zo dadelijk één voor één met een badminton racket een met helium gevulde ballon van het beginpunt naar het eindpunt brengen. De ballon moet eindigen in de basket alleen dan verdien je geld voor de huishoudpot. Je mag de ballon alleen aanraken met het racket. Jullie krijgen nu 15 minuten de tijd om een gameplan te maken. Daarvoor krijgen jullie ook 2 rackets en ballonnen. Jullie mogen de route nog niet lopen.

De deelnemers besluiten dan vervolgens per kamer indeling enige tijd te oefenen in de keuken en badkamer. Dit omdat daar het plafond laag is. Iedereen probeert een tactiek uit, makkelijk is het niet komen de deelnemers al snel achter. Als de oefentijd erop zit neemt de stem weer het woord. Elke ballon die in de basket eindigt levert 30 euro op voor de huishoudpot. Iedere deelnemer krijgt 2 minuten de tijd om de route af te leggen. Zodra de zoemer gaat mag de eerste deelnemer starten. Heel veel succes! De deelnemers gaan aan de slag en vijf deelnemers vallen af. Marciano neemt na de opdracht het woord. We hebben het goed gedaan, we hebben het maximale gegeven. We hebben 630 euro, dit weekend hebben we een goed klein feestje en een goede vrijmibo. De groep klapt en de opdracht zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter