Home » Esther en Jan-Willem blijven alleen vrienden en meer niet

Esther en Jan-Willem blijven alleen vrienden en meer niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaan Babette en Esther even buiten zitten. De twee hebben het over Jan-Willem. Esther en Jan-Willem kunnen het de laatste tijd goed met elkaar vinden en daar hebben ze over gesproken.

Esther vertelt dat ze in deze setting niet verliefd wil worden. Dat brengt allemaal een beetje soris met zich mee. En het schept ook verwachtingen. Dat wil ik niet benadrukt ze. Dus we hebben weer met elkaar gepraat over dat we 24/7 bij elkaar in elkaars bubbel zitten. En dat ik ook wel wat gevoelens voor hem heb. Heb je dat gezegd vraagt Babette nieuwsgierig. Ja antwoordt Esther en Babette vindt dat knap. Maar dat is wel iets wat ik niet wil voegt ze eraan toe. En wat kunnen we daar tegen doen, elkaar ontwijken heeft geen zin. Want hij vindt mij ook heel erg leuk maar het zit er niet in. Dat zegt hij. Maar van de andere kant heb ik gewoon meer vriendschap nodig. Dat is voor mij eigenlijk ook voldoende. Dus we houden gewoon contact. Ik zei wel tegen hem ik ben een “aan raker” maar daar heeft hij geen moeite mee. Dat vond ik wel prettig want ik doe dat graag. Want ik ben eigenlijk ook altijd gewend dat Ruud in mijn leven altijd om mij heen was. Dat vertelde ik ook tegen hem gaat ze verder, ik ben zo gewend om bij een man te zijn. Hij neemt dat heel goed op en we kunnen daar goed mee overweg. Maar het moest er wel even uit bij jou merkt Babette op. Ja ik kan er anders niet mee leven zegt Esther. Ik vind het dapper dat je het vertelt hebt zegt Babette. Ik wil ook weten waar ik aan toe ben geeft Esther toe. Denk je niet van shit vraagt Babette. Nee antwoordt Esther, het is duidelijkheid. Want als ik me gek zou maken is het tijd om te gaan. Je krijgt geen respons terug en je hebt een verwachtingspatroon. Ik dacht echt dat jullie toch een soort van… zegt Babette dan. Het had zomaar kunnen zijn dat het wel wat was geweest. Maar hoe mooi is het dat je het hebt gevoeld ook al is het maar één dag. Ik ben er ook realistisch in antwoordt Esther, bepaalde dingen in deze bubbel kunnen ook niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Karin 10 januari 2023 - 04:16

😂🤣😂🤣😂🤣🤣😅🤣En jullie denken dat Esther dat meent…. Ze kan niet anders

Beantwoord
Lzbeth 11 januari 2023 - 12:10

Ester had wat graag naast J.W. in zjn Bunker gekropen, Heel goede zet van Jan Willem duidelijkheid te geven want Ester verstaat geen Nee. STalker

Beantwoord

Laat een reactie achter