Home » Is Isaac bezig bezig met een ander plan om zichzelf te elimineren?

Is Isaac bezig bezig met een ander plan om zichzelf te elimineren?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook vandaag zijn er volop tactische gesprekken in de loods. En hierin speelt Jeffrey nog altijd de hoofdrol. Hij is ervan overtuigd dat hij geëlimineerd wordt. Kim D stelt voor om met Babette te praten en te zeggen het wordt jij of ik. En dan misschien een front te vormen tegen Rupert. Maar Jeffrey ziet daar niets in. Hij is er elke dag klaar voor benadrukt hij.

Martin zit ook lang met Marciano. Hij probeert het plaatje rond te krijgen. Hij schrijft van alles op wat eigenlijk volgens de regels niet zou mogen. Hij denkt zelfs dat Isaac en Jeffrey misschien samenspannen en dit bewust door de loods laten gaan. Later komt Mexx er ook bij. Isaac en Kim D zouden ruzie hebben. Mexx vertelt dat ze niet weet waar het over gaat. Maar Kim D zei tegen mij Isaac is de enige met zoveel gezichten. Ben je daar niet verder op ingegaan vraagt Marciano. Ze liep weg antwoordt Mexx. Maar ik denk dat als Jeffrey het allemaal hoort ook boos wordt want zij mag er niet over praten. Ze heeft wel een punt denk ik gaat Mexx verder. Marciano denkt op zijn beurt dat er meer aan de hand is. Maar jij bent de enigste die dichtbij is. Ik kan niet in een keer met mensen gaan zitten waar ik nooit mee zit.

Ook Jasper en Wanda hebben het over Kim D. Volgens Wanda laat Kim D zich veel te snel gaan. Ja antwoordt Jasper, maar nu komt het shockerende. Om te kijken om op hem te gaan zodat we een tegenaanval kunnen doen, hij zegt dat hij wel laat merken als iedereen op hem kan gaan. Hij dacht dat Isaac bezig is met een heel ander plan om zichzelf er neer te zetten. Is hij daarom iedereen aan het f*cken vraagt Wanda. Jasper knikt en Wanda zegt dat nooit iemand op hem zou gaan. Dat waarschijnlijk wel gaat Jasper verder. Vier van Ruppie. Omdat hij er zelf om heeft gevraagd reageert Wanda op haar beurt. Hij is er mee bezig benadrukt Jasper.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter