Home » Mexx voelt zich zwaar beledigd omdat Martin doet overkomen alsof ze niets zou doen

Mexx voelt zich zwaar beledigd omdat Martin doet overkomen alsof ze niets zou doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag zijn de deelnemers met verschillende dingen bezig. Zo zijn ze met de challenges bezig die ze gisteren kregen omdat ze voortaan niet meer op bed mogen liggen maar ook de world records worden geoefend. Mexx en Martin hebben onenigheid gehad. Volgens Martin doet Mexx te weinig.

Ik wil iets tegen je zeggen want ik vind het echt niet leuk zegt Mexx. Jij doet alsof ik niets doe, zo laat je dat overkomen. Acht mensen zijn bezig van de 26. Maar je laat het bij mij overkomen alsof ik niks doe. Ik hoop dat jij het gewoon serieus oppakt antwoordt Martin. Ik heb vanmorgen al geoefend gaat Mexx geïrriteerd verder. Je doet alsof ik niets doe en ik vind dat vreselijk. Je komt naar mij toe, ga je niks doen, ga je niks doen? Je komt ook elke keer naar me toe dat je je verveeld antwoordt Martin, Het slaat nergens op wat je weer doet gaat Mexx verder. Voel ik me weer een nietsnut. Dat is niet de bedoeling antwoordt Martin. Ik probeer je te pushen dat je het gaat doen. Ik ben met meerdere dingen bezig benadrukt Mexx. Je hebt me echt boos gemaakt, je doet weer alsof ik niks kan. Ik ben bezig met de was, ik heb al balletles gedaan. Vanmorgen heb ik al tegen de muur gezeten. Dat Zoë daar nou staat te oefenen wil niet zeggen dat ik dat ook meteen moet doen. Oke zegt Martin en geeft Mexx een knuffel maar ze zit daar niet op te wachten. Het is klaar nu zegt Martin. Je moet niet verwachten dat het klaar is als het jou uitkomt merkt Mexx op. Ik ga straks oefenen, lekker alleen.

Binnen gaat de onenigheid nog even door. Ik wilde eigenlijk zeggen dat je me gewoon met rust moet laten zegt Mexx. Je hebt mij echt gekwetst. Ga je weer zo laten kennen vraagt Martin. Laat het gaan, ik kwetst je niet. Ik zeg niet dat je niets doet. Ik kan er bij mijn hoofd niet bij… Mexx staat op en Martin zucht diep. Hij loopt uiteindelijk naar de slaapkamer en zegt dat ze het gesprek af moeten maken. Maar dat gebeurt niet. Verder hebben de deelnemers een mail gehad van de productie. De kamers moeten opgeruimd worden. De dag verloopt tot nu toe vrij rustig. Wat gaat er vandaag allemaal nog gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter