Home » De groep gaat de film Amsterdamned tot ongenoegen van Kim

De groep gaat de film Amsterdamned tot ongenoegen van Kim

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de droompresentatie van Imadiddin kwam de groep nog bijeen om te kiezen uit een film voor de filmavond. Eerder is namelijk besloten dat dit aangekocht zou worden uit het nieuwe entertainmentboek.

Kim liet de groep weten dat er een top drie van films is: Soof 3, Jurassic world dominion en Amsterdamned. Groen is Soof, Rood is Jurassic world en het podium is Amsterdamned voegt ze eraan toe. De deelnemers gaan daarna staan om hun stem uit te brengen. Er is een gelijke stand tussen Amsterdamned en Jurassic World en er wordt kop of munt gedaan. Het wordt de film Amsterdamned onder luid gejuich van een aantal deelnemers. Kim is er niet echt blij mee, er is nu gekozen voor een film van 1.5 uur. Ze gaat naar boven en Marciano komt al snel kijken. Kim laat weten of ze nog niet weet of ze de film wel gaat kijken. Ik heb geen zin om een film te kijken, ik heb geen zin in een film die ik eigenlijk niet wil kijken. Wanda vindt het ook jammer en Kim benadrukt dat Jurassic world 3 uur duurt. Wanda denkt dat een filmavond steeds vaker gaat komen. De meerderheid was voor Jurassic world en nu wordt het weer zo gedraaid merkt Kim op. De meerderheid als je alle stemmen van de films zag inderdaad antwoordt Wanda. Als we nu de meeste stemmen gelden hadden gedaan was het Jurassic world gaat Kim verder. Ik heb er nu al oprecht geen zin meer in. Dan zit ik bijna alleen hier in bed. Nee zegt Wanda dan wil je beneden zitten want hier is ook geluid. Het gaat gewoon tegen mijn principes in benadrukt Kim, ik ben dan ook ergens koppig van zoek het maar uit. Daar hoef ik niet eens bij te zitten. Dat kan ik mij wel ergens voorstellen zegt Wanda. Het is best wel k*t maar dan moeten we de volgende keer weer de andere stelling doen. Het punt is dat we dan elke keer een k*t film gaan kijken zucht Kim. Elke maand is het dan een film waar we geen meerderheid in kunnen krijgen. Dan kan het zo zijn dat ik of meerderen tegen een filmavond stemmen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

4 Reacties

Cisca 11 januari 2023 - 12:13

Denkt Kim nu dat de rest van de mensen haar zullen missen als ze er niet bij gaat zitten ??? Denkt ze dat ze zo geliefd is ??? Zo zielig !!!

Beantwoord
Ikke 11 januari 2023 - 14:06

Wat gaat er wel naar genoegen van kim pffff vervelende meid samen met zeur wanda grrr gaan je tenen van krullen van die twee troela,s

Beantwoord
Rina.zantvoord 11 januari 2023 - 16:44

Wat.wil
Kim
Nu

Beantwoord
Klaas 12 januari 2023 - 11:14

Ga alsjeblieft naar huis Kim, doet niets anders dan janken. Vreselijk mens

Beantwoord

Laat een reactie achter