Home » Imadiddin geeft een droompresentatie aan de groep

Imadiddin geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie. Alle deelnemers moeten dit doen en dit keer was het de beurt aan Imadiddin.

Imadiddin vertelt dat hij eerst iets gaat vertellen hoe zijn leven eruit zag voor een jaar van je leven. Ik deed een ICT opleiding, cloud en cybersecurity. Daarnaast werk ik als dj. Ik acteer ook bij een theater gezelschap en ik heb een cateringsbedrijf als onderneming. Ik kreeg een mailtje voordat het programma begon van een castingbureau waar ik ingeschreven sta. Met de uitnodiging om aan te melden voor een jaar van je leven. En toen ik de beschrijving had gelezen dacht ik van ja het is de Nederlandse versie van squid game. Ik ga ervoor! Toen kwamen de vragen wat ik hier zou doen, wat ik wilde bereiken en zo. Ik ben gevlucht uit Syrië acht jaar geleden, daar deed ik taekwondo. Dat deed ik op topniveau tot ik 18-19 jaar was. Vanwege de oorlog kon ik dat niet helemaal doorpakken. Een van de gedachten waar ik mee zat voordat ik hiermee begon was dat ik dat graag weer wilde doorpakken. Niet in de vorm van taekwondo maar MMA wedstrijden. Helaas lukte dat niet zo goed omdat ik vaak blowde en rookte ook veel. De topconditie was daardoor moeilijk te bereiken. Dus ik dacht dit is mijn kans om door te pakken, ik ben nu 29. En ik heb tot mijn 35e als ik echt wedstrijden wil gaan doen. Dus ik dacht Imadiddin dit is jouw jaar, gewoon doorpakken. De eerste drie weken was dat wel lastig. Ik liep vaak met tranen in mijn ogen hier en daar. Het was gewoon het afkickproces. En nu ben ik super blij dat ik dit achter de rug heb. Ik rook af en toe nog steeds. Maar dat is al veel minder.

Andere doelen hier zijn gitaar spelen, instrumenten spelen. En Spaans leren daar was ik al een beetje mee bezig voordat ik hier kwam. Nu kan ik het ook verder doorpakken. Hierna wil ik mee doen met MMA wedstrijden als ik weer een goede conditie heb. Daarnaast wil ik mijn opleiding afronden. En wil ik ook verder met mijn cateringsbedrijf. Ik wil ook heel veel muziek maken als ik hieruit ben. Verder met het draaien en zo want daar ligt ook mijn passie. Ook hoop ik dat ik meer casting kan krijgen voor acteren. Mocht ik met de prijzenpot naar huis gaan dan wil ik een slim plan maken om mijn studieschuld van meer dan 80.000 euro af te betalen. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van applicaties. Waarmee op basis van de technologie achter de blockchain een concept achter universeel basis inkomen gerealiseerd kan worden. Ik zit ook bij een kerngroep van een wooncoöperatie, we hebben een kavel met zorginstellingen. De bedoeling is om een wijk te maken die gaan zorgen voor de zorginstellingen in die wijk. Ook wil ik graag investeren in start-ups. Dat was het, dank jullie wel. De groep klapt en Imadiddin zijn droompresentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3]

Laat een reactie achter