Home » Isaac geeft een droompresentatie aan de groep

Isaac geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie. Iedereen moet deze immers doen en Isaac mag vertellen wat zijn doelen in en buiten een jaar van je leven zijn.

Isaac zegt dat het vandaag tijd is voor zijn droompresentatie. Ik ben Isaac 39 jaar, kom uit Den Helder, vader van 3 kinderen en ik heb al 23 jaar een vriendin. Mijn doel van deelname, ik heb voor corona 9 jaar over de hele wereld geweest. Ik werkte met artiesten, voornamelijk dj’s. Ik ging over de hele wereld. Soms zat ik in 24 uur in 4 continenten. Ik was 9 maanden per jaar van huis. Daarvoor heb ik ook een baan gehad waar ik 12.5 jaar van huis was. Ik ben dus in totaal bijna 25 jaar op reis geweest. Met corona was ik in een keer thuis. Dan valt de wereld ook een beetje ineen, wat ga ik nu doen? Je hebt 3 kinderen om je heen, niet eens weten hoe daarmee om te gaan. Ik wilde weg zijn, omdat ik dat altijd was. Na 9 maanden had ik een uitweg gevonden en als restaurant manager aan de gang te gaan. Dat ben ik 2 jaar geweest maar ik zag al snel dat dat niet was wat ik zocht. Ik heb tijdens corona gezien wat ik heb gemist, liefde. Dat heeft me laten denken, en ik dacht wat ga ik doen in mijn leven. Ik wist niet wat ik wilde na die corona. En toen zat ik op mijn laptop te kijken, ik wilde een huisje boeken op de hei om mij terug te trekken. Toen kwam ik dit programma tegen, ik heb altijd aan een programma mee willen doen. Daar had ik nooit tijd voor. Als ik op de hei ga zitten krijg ik nog steeds alle prikkels terwijl ik dat juist niet wilde. Dit was voor mij de ideale situatie om terug te trekken. Uiteindelijk is mijn doel ook om mijzelf vrijwillig op te sluiten om te kijken wat ik hierna wil doen. Ik heb tijdens corona eigenlijk bijna alles wat ik had gespaard opgemaakt om het gezin te onderhouden. Ik heb me dus opgegeven, wetende dat ik mijn gezin achterlaat maar wel weer thuis kom.

Tijd is iets wat we niet kunnen stoppen, dus ik zou zeker dingen willen leren zoals koken. Ik wil ook veel trainen, een beach body hebben. Ik hoop dat ik van mijn telefoon verslaving afkom. Wat zou ik doen met de prijzenpot? Ik zou met de prijzenpot mijn spaargeld bijvullen. Ik zou een lunchroom op willen starten met mijn vriendin. Ik zou mijn moeder een auto geven. En ik zou iets met ex gedetineerden, verslaafden willen helpen. Om een tweede kans te bieden, zeker op sportgebied. Iedereen verdient een tweede kans. Dat was het. De groep klapt en Isaac zijn droompresentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 262 Average: 1.1]

1 Reactie

Ikke 13 januari 2023 - 14:14

Tjonge jonge mogen …terecht…ze niet meer op bed liggen overdag
Heeft de zeirpieten last van hoofdpijn migraine mn rug en martin moet zn natte doek op zn ogen

Dat kan ook in de blauwe stoel hij krijgt toch graag aandacht

Kim dr blaas pfff velen moeten gwoon werken hoor

Izaak die de zaak opnaid maar ondertussen gewoon doet waar hij zin in heeft

Aanpakken die zeurende vacantie gasten

De oudere houden zich nog t best staande

Wat een gedoe pak ze strenger aan

Beantwoord

Laat een reactie achter