Home » Babette en Marciano praten over Isaac die niet meer te vertrouwen zou zijn

Babette en Marciano praten over Isaac die niet meer te vertrouwen zou zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij, er wordt een spelletje gespeeld en geoefend voor de playback show. Verder komt er een bericht voor de manager binnen. Marciano kijkt op de pc en leest dat er iets in de sluis zou staan. Hij loopt naar buiten en ziet daar de naaimachine staan die de groep uit het entertainmentboek besteld heeft.

Wat later heeft Babette een gesprek met Marciano over Isaac gehad. De twee hebben het over Kim die een mogelijk doelwit zou zijn. En dat Isaac hier ook een rol in zou hebben gehad. Marciano gaat daar dan over nadenken en dan vraag ik me af wat de reden is. Is het om mij zwakker te maken? Dat gaat zo niet lukken in ieder geval. Ik weet dat hij uiteindelijk niet op haar stemt maar wel mensen die kant op kan sturen. Volgens Babette is hij daar heel goed in, andere mensen tegenover elkaar uitzetten. Dat is slim en tactisch. Iedereen heeft zijn beweegredenen. Ik denk wel dat ik een argwaan kan krijgen die niet zozeer nodig is. Babette denkt dat ze dat wel moet hebben, bij iedereen. Mijn intuïtie blijft bij sommigen heen en weer gaan en sommigen niet. Bij hem mag ik hem als mens maar daarnaast is hij wel iemand die mensen op een bepaalde manier leest en aan knoppen draait. Waardoor mensen dingen zijn gaan doen omdat ze hem vertrouwde. Maar nu vertrouwt 80 procent hem niet meer merkt Marciano op. Nu niet meer gaat Babette verder, de keuze is nu ga ik hem dat zeggen. Maar ik heb ook gedacht het niet te doen en wat er dan gebeurt. Ik ben benieuwd of hij het zelf gaat zien en doorheeft en hoe hij zich dan gaat gedragen. Hij heeft het zelf niet door zegt Marciano, messen spreken niets uit naar hem. Het liefst wil ik naar hem toe en dan is het aan hem of hij het uitlegt. Maar hij weet dan dat hij mij eigenlijk toch wel in zijn rug heeft geprikt. Uiteindelijk stemmen de twee af dat ze gaan overleggen op wie ze gaan stemmen. Marciano laat dat aan haar weten. Ik zou niks tegen Isaac zeggen benadrukt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

1 Reactie

Ikke 15 januari 2023 - 17:36

En gelijk hebben ze, de king off the jungle denkt dat hij alle kennis in pacht heeft dominante denegrende vent is t

Maar denk dat de gele kaarten blijven komen, imanidin die goed beschonken was op de camera slaan met een stokje volgens mex maar jeffrey die vandaag voor de tweede keer in bed ligt te slapen en er elke dag pas tegen de middag uit is krijgt m ook met kim licht hij behoorlijk vaak in bed terwijl t niet mag

Beantwoord

Laat een reactie achter