Home » Gert-Jan laat Mexx en Martin in tactische gesprekken weten dat hij te vertrouwen is

Gert-Jan laat Mexx en Martin in tactische gesprekken weten dat hij te vertrouwen is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx besluit met Gert-Jan te praten. Mexx is bang dat zij een doelwit is omdat ze een gele kaart heeft gekregen en door haar toedoen dus ook 10.000 euro van de prijzenpot afgegaan is.

Ik ben ook bezig met plannen zegt Gert-Jan. Ik wil ook de winnaar worden. Ik wil mij bijvoorbeeld niet door een Esther naar huis laten sturen. Natuurlijk ben ik bezig maar ik denk dat er nu veel informatie naar boven is gekomen. Dat heeft wel veel gekost. We moeten het nu vergeten en je excuses aanbieden. Ik kom er maandag ook even op terug laat Mexx weten. Vergeten kunnen we niet gaat Gert-Jan verder. Maar ik neem het je niet meer kwalijk en ik laat het niet meewegen in mijn stemming. Als het gisteren was dan stond ik erop zegt Mexx. Maar dat maakt niet uit, dat mag ook, maar wel emotioneel. Ja zegt Gert-Jan wat op zich wel begrijpelijk is. Ik had ook beter na moeten denken antwoordt Mexx. Het is nu achteraf zegt Gert-Jan en laat je nu weer zien. Mexx is wel van mening dat de groep veranderd moet worden. Want jij en ik en nog meer gaan weg en wie blijft erover? Klopt antwoordt Gert-Jan dat kun je uittekenen. Uiteindelijk moet je iedereen wel naar huis stemmen. Mexx herhaald dat als ze geen verandering brengen ze het niet gaan halen. Gert-Jan kan er wel in meegaan dat er iets veranderd moet worden. Daarna voegt hij eraan toe dat hij te vertrouwen is. Ik verkloot je niet…

Later loopt Gert-Jan ook nog even met Martin buiten. Gert-Jan zegt tegen Martin dat hij er niet te veel over kan zeggen maar wel dat hij hem kan vertrouwen. Dan weet je niet wat ik bedoel maar je weet wel dat je me kunt vertrouwen. Je hoeft niet bang te zijn voor mij. Later praat ik je bij. Martin geeft Gert-Jan een hand.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter