Home » Mexx denkt erover om haar 24 uur aan te vragen en denkt dat Imadiddin een gele kaart krijgt

Mexx denkt erover om haar 24 uur aan te vragen en denkt dat Imadiddin een gele kaart krijgt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx zit sinds ze een gele kaart heeft gekregen niet zo lekker in haar vel. Van verschillende mededeelnemers heeft ze verschillende opmerkingen gekregen. Onder andere van Wanda en Kim. Met Marciano besprak ze dit afgelopen avond al. Iedereen is er gepikeerd over benadrukt hij. Maakt niet uit wie het gedaan heeft. Mexx zit het tegen dat iedereen weg liep na het moment en ze niks kon zeggen. Dit is mijn spel gewoon niet op dit moment. Mensen zeggen ook dat het altijd aan Martin zou liggen. En niemand komt met mij praten. Jij hebt laten zien dat het je niets boeit geen sorry te zeggen  benadrukt Marciano. Ik heb achter ook al gezegd dat ik geen dingen doe waar ik mij niet goed bij voel gaat Mexx verder. Ik zal maandag sorry zeggen en meteen zeggen dat ik naar huis ga. Martin zit erbij en zegt dat ze niet naar huis gaat maar Mexx is dat wel van plan. Marciano denkt dat er maandag alweer anders wordt gedacht. Laat het ook maar even zo. Ik heb hier geen zin in antwoordt Mexx. Dit is niet mijn spel.

Ook vandaag spreekt ze erover met Zoë. We zorgen dat je hier zo lang mogelijk zit zegt Zoë. Als ik zelf niet ga antwoordt Mexx. Ik heb gezegd dat ik dat nooit zou doen maar hoe er nu wordt gespeeld. Daar hou ik helemaal niet van. En me elke keer zo uit de tent te laten lokken op tv. Volgens Zoë gaat het spel alleen maar harder worden. Hm hm antwoordt Mexx maar hoe Isaac Martin nu voor de bus gooit. Kan ik niet tegen, dus ik twijfel heel erg om het maandag aan te vragen. Ik zou het echt jammer vinden zegt Zoë maar het is een gevoel wat jij van binnen hebt. En als jij hier niet meer gelukkig bent en hier geen energie meer uit haalt kan ik je niet tegenhouden. Ik kijk het even aan gaat Mexx verder en Zoë laat weten dat ze achter elke keuze zou staan. Ik ga er wel een speech bij doen benadrukt Mexx. Ik denk dat er vandaag nog een gele kaart komt. Imadiddin heeft vannacht allemaal op de camera lopen staan. Maar je moet het niet zeggen benadrukt ze. Hij deed er met een stokje tegenaan slaan. Mij gaven ze ook een gele kaart voor de microfoon. Ik denk dat er binnenkort iemand gaat zeggen alcohol moeten we niet meer doen. Babette komt er later bij zitten en zegt dat ze er doorheen moet gaan en dat het wel goed komt. Maar Mexx zegt wel dat als ze het zou winnen Isaac weg gaat sturen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

3 Reacties

Cisca 15 januari 2023 - 12:54

Ach het zielige meisje. Mexx wil dat iedereen haar gelijk geeft. Het is haar spel niet zoals het gespeeld word zegt ze, nee het moet normaal zijn dat ze gooit en slaat/schopt. Zielig hoor.

Beantwoord
Marina 16 januari 2023 - 02:42

Jullie moeten eens wat minder ruzie zoeken en niet zo vervelend doen tegen elkaar en mij er niet in betrekken stelletje kleuters kun je wel zien niet je eigen na gebruiken zijn jullie ergens bang voor ik heet nog steeds marina

Beantwoord
Jack 17 januari 2023 - 11:11

Een stel schapen in een hok, hunkerend naar geld, de iq’s zijn voer voor de lachspieren. En zet roedel honden bij elkaar, 1 is er de baas, de rest is volgzaam, en gehoorzaamt. Dit is dus het gemiddeld iq van Nederland, hoe triest.

Beantwoord

Laat een reactie achter