Home » Jasper vraagt zijn 24 uur aan? Ook Jan-Willem denkt erover na…

Jasper vraagt zijn 24 uur aan? Ook Jan-Willem denkt erover na…

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was een avond vol discussie. Er werd opnieuw gestemd over het tabak kopen van de prijzenpot én opnieuw gestemd over de bioscoopfilm. Dit zorgde voor veel ergernissen, onder andere bij Jan-Willem en Jasper. Bij de heren zit het zo hoog dat ze zelfs hun 24 uur aan zou willen vragen.

Jasper zegt dat hij hier niet mee geassocieerd wil worden. Het is verschrikkelijk dit antwoordt Jan-Willem geïrriteerd. Je kunt de boel net zolang omdraaien tot je een keer gelijk krijgt gaat Jasper verder. Ik heb 4.5 maand van mijn leven verkloot nu. Ik hoef niet met deze stel idioten geassocieerd te worden. Ik dien mijn 24 uur in. Jan-Willem vindt het ook een kermisattractie. Dit heeft niets meer met het spel te maken! Ook Esther voelt zich een “gek gijsje”. Je bent goed boos merkt Janet op die naast hem zit. Ik heb hier gewoon geen zin in antwoordt Jasper, dit is een groot circus. Het gaat om het gedram en gezeik en kinderachtige gedoe. Jan-Willem laat weten dat hij ook in staat is om het aan te vragen. Ik ben er zo klaar mee, dit is gewoon een kleuterschool. En Jasper zegt dat hij op deze manier niet hoeft te winnen. Dit is ook mijn wedstrijd niet meer zegt Jan-Willem. Daar sta je toch boven merkt Janet op. Maar beide heren denken daar totaal anders over. Ik ben nu een van hen en daar heb ik geen zin in voegt Jasper eraan toe. Er wordt over een kant geschoren. Ik zie dat anders in antwoordt Janet. Nu hebben ze jullie zover dat je je 24 uur aan willen vragen. Jasper is van mening dat hij een naam heeft opgebouwd en dan wordt ik met hen geassocieerd. Ook Jan-Willem laat nog eens vallen dat hij erover nadenkt om het aan te vragen. Wat een stelletje imbecielen zijn dit.

Als het kantoor vrij is gaat Jasper naar Marciano. Ik ga geen 24 uur aanvragen zegt Marciano met een lach. Waarom niet vraagt Jasper. Nee joh gek gaat Marciano verder. Ik wil hier niet mee geassocieerd te worden zegt Jasper. Ook laat in de avond spreken Jan-Willem en Jasper nog eens uitvoerig door waar ze tegenaan lopen. Jan-Willem zou “achter” (regie) ook hebben gezegd dat manipulatie op deze manier niet goed is. Maar of Jasper definitief zijn 24 uur heeft aangevraagd is nu nog onduidelijk. Op deze nieuwe dag wordt duidelijk dat hij zijn 24 uur niet heeft aangevraagd maar wel een gesprek. Ik kijk het deze week aan en zet de minnen en plussen bij elkaar zegt hij tegen Gert-Jan. Ik zou het doodzonde vinden als je hier weggaat merkt Gert-Jan op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Laat een reactie achter