Home » Discussie over de verdeling van rookwaar, Martin en Mexx vragen hun 24 uur aan

Discussie over de verdeling van rookwaar, Martin en Mexx vragen hun 24 uur aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er van alles gebeurt in een jaar van je leven. Zo kwam het rokerswaar binnen waar tijdens meerdere stellingen uiteindelijk een akkoord uitgekomen is. Al snel ontstond er een discussie.

Marciano vertelt dat er verschillende dingen binnengekomen zijn waaronder het tabak. Dit gaat nu ook van de prijzenpot af. Jeffrey pakt het rokerswaar uit en hij zegt tegen Gert-Jan dat voor het uitgedeeld wordt de sancties nog eens besproken moeten worden. Volgens Jeffrey zijn de vaste rokers, Babette,Wendy, Rupert, Imadiddin, Kim D en Jeffrey en zijn er “weekend rokers”. Als we er normaal mee omgaan komen we een heel eind benadrukt hij. Martin hoort het aan en zegt dat hij ook een roker is. Volgens Wendy is het of roken of snoepen. Er ontstaat discussie over wel en niet rokers. Volgens Babette is Mexx geen vaste roker. Want toen er gestemd werd heb jij je hand niet meer opgestoken en volgens Martin gaat ze die discussie niet winnen. Gert-Jan let niet op wat iedereen koopt, mensen kochten van hun eigen geld rookwaar. Dat zijn in mijn ogen de echte rokers. Die geven hun geld uit voor rokerij. Dan is het in mijn ogen simpel, je hebt drie setjes mensen, de echte rokers. En de weekend rokers. Martin benadrukt dat hij van eigen geld altijd eigen rokerij gekocht heeft. De laatste keer niet omdat ik de groep niet wilde benadelen. Ik ben altijd onderdeel van rokers geweest. Je gaat me niet zeggen dat ik geen vaste roker ben. Babette vindt wel dat Mexx op rood bleef staan. Jullie zijn een koppel, we hebben twee dagen bonje voor dit. Imadiddin voegt eraan toe dat het op zes mensen gebaseerd is. Marciano vindt het krom om Martin een hele pot te geven. We gaan eerlijk verdelen. Er zijn drie groepen benadrukt Gert-Jan. De vaste rokers, ik heb gekeken naar de laatste bestelling. Martin gaat er akkoord mee dat hij wat minder zou krijgen, 1.5 pot. Daarna gaat het weer over het snoep. Als je af en toe rookt krijg je geen snoep. Het is of of en niet en en.

Mexx hoort ondertussen dat ze beiden 1.5 pot krijgen. En is geïrriteerd. Vooral op Jeffrey, die man moet altijd zijn zin krijgen. En noemt zelfs dat naar huis gaan een optie is. Martin had het voor mij op moeten nemen en dat heeft hij niet gedaan. Maar als ik het zelf had gedaan had ik een grote bek gegeven en dat mag ook niet. Rupert vraagt of ze blij is maar dat is Mexx niet. Ik had gewoon mee gerekend moeten worden zegt ze boos. Wat ben ik nou roker of niet, krijg ik nou een half snoepje? Flikker op. Martin had het voor mij op moeten nemen. Volgens Rupert had hij al veel mensen tegen zich. Ik word leip hier gaat Mexx verder. Ze gaat daarna naar Martin en zegt dat ze nu meegerekend wordt als halve roker. Dus ik krijg een half snoepje? Je mag gewoon snoep antwoordt Martin. Je had moeten zeggen dat ik een roker was, ik heb er expres niet bijgestaan door die k*t mensen! Ga niet mij aankijken zegt Martin en hou het spel hierbuiten. Ik ga gewoon f*cking weg hier zegt Mexx boos.

Mexx gaat uiteindelijk naar Marciano in het kantoor waar ze mededeelt dat ze haar 24 uur aan wil vragen. Marciano zucht en Mexx benadrukt dat ze het meent. Ik ben er klaar mee. Ik wil met deze mensen niet leven. Ik heb een relatie op tv en ik heb alleen maar ruzie over het spel. Ik ben er klaar mee. Wat er verder gebeurt is onduidelijk. Kim hoort ervan en vindt de verdeling ook niet kunnen. We halen nu iedereen bij elkaar, de potten worden eerlijk verdeeld. Marciano zegt dat er een aantal vaste rokers gerekend zijn en niet vaste rokers. Volgens Kim is het niet eerlijk, die krijgen nu een halve pot waar ze 2 maanden mee moeten doen. De rokers 1.5 pot en de niet rokers 1. Daarna ontstaat er een discussie wie er dan wel een snoepje mag of niet. En de verdeling over tabak wordt ook weer een discussie. Babette zegt dat sommigen op rood stemmen en dan vervolgens schreeuwen dat ze er recht op hebben. Mexx komt erbij en Babette begint erover dat ze op rood gestemd heeft. Ook omdat je een gele kaart gepakt hebt. Vervolgens zeg jij ik blijf op rood staan want Jeffrey zijn gedrag staat mij niet aan. Dan denk ik Martin gaat wel op groen staan omdat hij rookt. Dus je zegt ik heb het niet verdiend want ik heb een gele kaart gepakt en ik gun het hem (Jeffrey) niet. De eerste die nu staat te roepen ik ben een roker ben jij. Jullie hadden mij moeten roepen antwoordt Mexx. Nee zegt Babette en je hebt een gele kaart gepakt. Volgens Mexx is het schijnheilig en moet ze haar mond houden. Wie wil jij naar huis hebben? Babette wil er tegenin gaan maar Gert-Jan smoort haar de mond. Dit is respectloos, nu is het klaar. Mexx komt er uiteindelijk bij staan en legt haar verhaal uit. De shag was al verdeeld. Ik had al gezegd dat ik niet op de snoep lijst wilde. De verdeling is gewoon niet eerlijk. Volgens Babette had ze haar ego ook aan de kant kunnen zetten. Mexx vindt dat ze recht heeft op shag omdat ze niet voor snoep kiest. We laten het zegt Mexx, geen snoep en sigaretten. Martin vindt dat ze bij haar principes moet blijven. En er ontstaat weer een discussie. Ik laat het nu benadrukt ze. Ik doe wel met Martin mee zegt Mexx uiteindelijk. Er volgt een livestream onderbreking. Mexx zegt tegen Martin dat ze niet alleen maar gaat discussiëren en alleen maar over het spel. Ik ga hem ook gewoon aanvragen antwoordt Martin, klaar. Hij roept Marciano en ze gaan richting het kantoor. Martin zegt in het kantoor vraag hem ook voor mij maar aan. Hoezo vraagt Marciano verbaasd. Ik ben er gewoon klaar mee gaat Martin verder. Serieus man, dat hele gedoe. Het is klaar op deze manier, ik word helemaal gek. Vraag gewoon aan, ik zweer het, ik meen het oprecht. Als zij gaat ga ik ook. Om deze f*cking sores, dat die mensen zo zijn. Marciano antwoordt dat hij weet dat het morgen anders is maar dat is volgens Martin niet zo. Marciano begint met typen en vraagt of hij het zeker weet. Ja zegt Martin.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

4 Reacties

Nicole 19 januari 2023 - 09:00

En nu doorzetten Mexx en Martin met daadwerkelijk weggaan!

Beantwoord
Narda 19 januari 2023 - 09:06

Wat een kleuterschool pffff.
Ipv stijden voor 1 miljoen, wordt er nu gestreden om een snoepje of sigaretje ,als hun leven er vanaf hangen .jeetje niet normaal. Dit moet de progamma makers ook niet tolereren.
Ze zouden moeten strijden om hun plekje in 1 jaar voor je leven, nu wordt er gestreden over een snoepje en sigaret

Eigenlijk zouden ze niet aan die 1 miljoen mogen kunnen komen. Nu klopt het hele programma niet meer waar ze mee begon.
Ook het hele sigaret verslaving gebeuren moeten ze eigenlijk niet uit zenden. Mensen die kijken en zijn gestopt met roken wordt het nu een stuk moeilijker gemaakt dan door dit onzin te kijken.

Ik kijk dit progamma vanaf dag 1 en heelvaak live stream maar zal zo niet door moeten gaan. Dan trek ik de stekker er uit om niet meer te kijken wat ik erg jammer zou vinden.

Beantwoord
D.Pison 19 januari 2023 - 16:11

Goedemiddag, als ik dit zo hoor en lees, willen er wel enkele deelnemers weg. Ik ben benieuwd of dat werkelijk gaat gebeuren. Ook Esther trekt het niet goed meer, als je ’t mij vraagt is ze verliefd op Jan-Willem. Eunice speelt een “smerig” spelletje met hem en geniet heimelijk van de houding van Esther als ze weer tegen hem aan gaat liggen enz..Wat valt zij me tegen! Ik zeg het maar weer eens: Wat zijn velen in de groep onvolwassen en ze gedragen zich alsof het een dating-programma is. Het lijkt wel of ze vergeten zijn waarom ze aan dit SPEL zijn begonnen………………… Sommigen komen echt overspannen over. Zo’n Kim bijvoorbeeld…….en vooral Mexx, die kunnen zeer zeker beter naar huis gaan! Beste mensen, de wonderen zijn de wereld niet uit. Misschien keert de rust toch nog een beetje terug……..En kan dit mooie programma blijven bestaan………….Sukses en groetjes!

Beantwoord
Cisca 22 januari 2023 - 11:33

De mensen die dreigen met hun 24 uur aan te vragen en het ook ingediend hebben moeten dan maar na de tweede of derde keer maar naar huis gestuurd worden, dus dan niet meer intrekken maar lekker naar huis !!!
Dat dreigen elke keer, zo kinderachtig. Ook dat gevloek moet de regie maar eens wat aan doen.

Beantwoord

Laat een reactie achter