Home » Kim is jarig maar haar verjaardag begon met drama

Kim is jarig maar haar verjaardag begon met drama

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en vandaag is Kim jarig! Maar zo feestelijk begon het niet. De dag begon eerder met drama… Dit kwam ook door afgelopen avond omdat Kim toen woest was.

Marciano feliciteerde haar als eerst en Kim vraagt na de felicitatie of hij een gesprek voor haar aan kan vragen. Voor wat vraagt Marciano en Kim antwoordt gewoon. Om even wat te kletsen vraagt Marciano door, ja antwoordt kim kort maar krachtig. Je ziet er mooi uit zegt Marciano terwijl hij haar een kus geeft. Nou zegt Kim, het is wel zo voegt Marciano eraan toe als hij de kamer uitloopt. Wanda komt daarna de kamer in en vraagt of ze hem in elkaar moet slaan. Alsjeblieft antwoordt Kim en Wanda zegt dat het wel zuur is dat het afgelopen avond zo loopt. Ik wil ook mijn gesprek ook aanvragen gaat Kim verder want ik kom niet van mijn gevoel af. Wanda vindt dat logisch, het is ook niet zomaar een dag. Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet zegt Kim emotioneel. Heb je nog met hem gepraat afgelopen avond vraagt Wanda. Kim schudt haar hoofd en begint te huilen. Weet je wat het is, hij zegt dat het klaar is en dat het nergens over gaat. Voor mij betekent het echt veel. Ik heb gezegd dat de drank eraf kan. Het kon, het is maar avondeten. Ik vraag alleen om te koken omdat ik dat leuk vind. Maar hij snapt het niet en zegt dat er niks is. En dat het klaar is en dat ik gewoon vrolijk moet doen. Hij zegt niet eens even sorry. Hij snapt het gewoon niet. En nu noemt hij mij ineens vriendin, dan denk ik oh ja nu ben ik ineens je knappe vriendin. Donder op, ik hou daar niet van. Zeg het dan een keer waar iedereen bij is. Dat gaat constant zo. En hij zei dan ga je lekker koken. Flikker op, ik ben boos. Ik had hem allang gedumpt gaat ze verder na een livestream onderbreking. Wanda vind de opmerkingen die Marciano maakt ook steeds minder vind.

Wat later krijgt jarige Kim een ontbijtje op bed maar ze is er dus al uit. Ze wordt toegezongen door een aantal mededeelnemers. En krijgt felicitaties en een verjaardagskaart. Van Zoë en Mexx krijgt ze een cadeautje, een zelf geknutselde schaar omdat ze kapster is. De jarige besluit haar ontbijtje beneden op te eten. Bij haar ontbijt zit ook een ijsje en om het feestelijk te maken liggen er ook wat snoepjes. Terwijl ze zit te eten krijgt ze nog enkele felicitaties. Gaat de dag voor Kim verder zonder drama maar toch wel feestelijk verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter