Home » Martin en Mexx hebben het heel gezellig in bed en Wanda en Jasper gaan weer normaal met elkaar doen

Martin en Mexx hebben het heel gezellig in bed en Wanda en Jasper gaan weer normaal met elkaar doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin heeft vandaag vertelt dat hij zich eenzaam voelt en zelfs over naar huis gaan denkt. Wellicht speelt het mee dat hij ook ziek was of is. Al is dat een beetje de vraag want hij heeft het zeer gezellig gehad met zijn vriendin Mexx in bed. Laten we het erop houden dat de twee lichamelijk actief bezig waren… Toen de twee klaar waren zei Martin morgen ben ik nog niet beter…

Verder hebben Jasper en Wanda een lang gesprek. Eerder gaf Wanda aan meer afstand te willen nemen maar lijkt daar nu  een beetje op terug te komen. Wanda begint eerst over Martin, die maar 37.3 had en niet uit kon leggen wat er is. Jasper is van mening dat je hem hierdoor niet snel meer kunt geloven. Jasper vertelt dat hij zijn best wil doen om afstand te nemen om geen verkeerd beeld te geven. Maar dat voelt voor mij ook gemaakt. Jij en ik weten hoe het zit. We gedragen ons er niet naar omdat we bang zijn hoe het buiten gaat. Wanda begrijpt het wel en benadrukt dat het deels wel een keuze van haar is. Ik vind het ook niet leuk maar ik weet niet. Het zou chill zijn als we eruit zijn, dan kan het gewoon normaal… Jasper laat weten dat het niet uit maakt de situatie daardoor wel apart wordt. Wanda merkt op dat als ze minder met hem omgaat maar met andere deelnemers omgaat ze thuis toch minder vergeet. Als ik met jou ben denk ik daar toch meer aan. Ik heb het heel zwaar als ik steeds aan thuis denk. Als ik met jou praat hebben we het ook veel over thuis. Dan vergeet ik dat ik hier ook moet nog genieten van hier zijn überhaupt. Aan de ene kant is het een compliment naar jou benadrukt ze. Het is alleen niet heel positief voor jou. Dat kan antwoordt Jasper en Wanda vertelt verder dat ze al met veel thuis bezig was en eigenlijk al t huis zat in haar hoofd. Ik weet dat het lullig klinkt. Het is oke antwoordt Jasper, ik red me wel. Wanda denkt dat de rest gewoon oppervlakkiger is.

Wat betekent het verder voor jou vraagt Jasper dan. Dat je minder contact wil of mij ontloopt? Ik moet gewoon wat strenger zijn voor mijzelf antwoordt Wanda. En bedenken waarom ik hier ben. Je moet ook niet vergeten wat je doel is benadrukt Jasper. Ik zit ook nog het liefst met jou te praten zegt Wanda. Maar met anderen zit ik niet in mijn hoofd bij thuis. Er was geen balans meer. Ik had het alleen maar over gemis. De laatste paar dagen dacht ik oh ja hiervoor ben ik ook. We kunnen er nu toch op sturen merkt Jasper op. Dat doe ik ook antwoordt Wanda, door me meer op andere dingen te storten. Jasper is van mening dat ze het deels ook in de hand heeft hoe gesprekken verlopen. Ik weet nog niet zo goed of er veel gaat veranderen of juist niet. Ik ook niet zegt Wanda maar dat is omdat ik nu pas heb bedacht te focussen op leuke dingen en niet meer aan thuis wil denken. Ik moet zelf mijn draai er ook in vinden. Ik wil ook een balans vinden tussen ons. Dat het normaal is zoals het was. Maar dan meer gedoseerd of zo. Jasper hoopt niet dat het geforceerd wordt, het geforceerd ontlopen. Dan ben ik er alleen nog maar meer mee bezig. Gewoon kort een lach en weer door. Die 10 seconden zijn dan al genoeg. En niet overal over na hoeft te denken. Ik ben er nu veel mee bezig benadrukt hij. Wanda antwoordt sorry maar dat maakt Jasper niet veel uit. Het gaat niet om de hoeveelheid gaat hij verder maar het moet niet zo zijn dat je het contact aan het ontlopen bent. Dat is ook een keuze maar dat werkt averechts. Hier voelt het wel zo van, het is mijn enige maat waarop ik kan bouwen, mijzelf bij kan zijn. Die betekent het meest voor me. Je hoeft niet 24/7 aan elkaar vast te zitten. Wanda is het daar wel mee eens. Maar voegt eraan toe dat ze wel moe is van de opmerkingen die gemaakt worden. Je hebt me gewoon nodig grapt Wanda. Jasper antwoordt lachend ja. Zullen we dan gewoon normaal tegen elkaar doen? Dat lijkt Jasper een goed plan…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Ikke 23 januari 2023 - 13:15

Omg die misselijke unice whaha met dr zwarte magie om zo ester weg te pesten onbeschrijfelijke heks kan beter in kamer drie aansluiten met dr ogen omhoog wit gerold🥴

Beantwoord

Laat een reactie achter