Home » Babette en Wendy willen duidelijkheid over de financiën en gaan het gesprek met Marciano aan

Babette en Wendy willen duidelijkheid over de financiën en gaan het gesprek met Marciano aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de vergadering van vandaag besluiten Babette en Wendy even met Marciano te praten. De twee hadden tijdens de vergadering kritische opmerkingen over de financiën. En Marciano kon dat niet zo goed verdragen.

Babette zegt dat ze het gevoel heeft alsof hij denkt dat het een aanval was. Wendy heeft net gezegd dat het geen aanval is. Het was helemaal geen motie van wantrouwen benadrukt ze. Het was gewoon een vraag, ik heb dat bij Jeffrey ook gevraagd. In december heb ik hier met Isaac gezeten en het ook gezien. Het is geen wantrouwen maar dat gevoel wat jullie hadden bij Jeffrey dat hij geld uitgeeft aan wijn en waar we niks van weten. Mijn vraag komt uit vertrouwen, wat ermee gebeurt is. Ik denk we hebben gisteren dat geld verdient dat zou wel worden besproken. Maar je reageert zo aangevallen, ik begrijp dat niet.  En Wendy voelt zich daar ook echt rot over. Ja gaat Wendy verder, ik bedoelde het gewoon uit nieuwsgierigheid. En nu kom je naar beneden met een lijstje voor diegene die er vragen over hebben en noemt Wendy, Babette en Janet. De namen erbij noemen, een kringgesprek is er toch voor om dingen te vragen? Ik vroeg het me gewoon af.

Marciano vindt dat iedereen vrij is om te vragen wat je maar wilt. Er zijn twee mensen die het probeerde uit te leggen wat er met het geld gebeurt is. En dan krijg je van mij een lijstje waar het opstaat. Volgens Wendy zijn er verschillende bedragen genoemd. En als Sasha misschien eerder het woord had gehad was het duidelijker geweest. Ze wilde gewoon weten wat er gekocht was. Marciano wil het gewoon duidelijk maken en er werden over artikelen gesproken die hij niet meer wist. Jij zei dat er wasmiddel was gekocht en dat was niet gebeurt. Andere dingen zijn ook besteld en dat is niet gebeurd. Je moet niet zeggen dat het van dat geld gekocht is want dat is niet. Marciano benadrukt dat er alleen dingen voor het huis besteld zijn en niets voor zichzelf. De taart van Kim heeft Isaac besteld, de pruiken zijn geregeld. Het is zoeken naar bepaalde uitgaven, zo zie ik het. Babette merkt op dat het verkeerd geïnterpreteerd is. Je zag het als een persoonlijke aanval. We wisten niet wat er met die 1100 euro gedaan zou worden. Dat is waarschijnlijk onderling besproken want ik wist er niets van. Volgens Marciano is er helemaal niks besproken. Een vraag is niet erg benadrukt Marciano laat daarna op de computer zien wat er allemaal besteld is. Wendy denkt dat het dan verkeerd gezegd is. Alles is gewoon getackled gaat Marciano verder en dan is het volgens Wendy een hoop duidelijk. We vertrouwen je benadrukt Babette. Maar als we niets mogen vragen dan lijkt het net alsof je wel iets te verbergen hebt. Dat is nu niet het geval maar ik heb geen zin in die wandelgangen die dan ontstaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter