Home » De bioscoopavond wordt deels verpest door een popcorn dief

De bioscoopavond wordt deels verpest door een popcorn dief

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de droompresentatie van Jasper was het afgelopen avond ook nog tijd voor de bioscoop avond. De deelnemers hebben uiteindelijk gekozen voor een film van Jurassic park. Voordat de film begon kregen alle deelnemers popcorn, snoepjes en een drankje. De loods wordt omgetoverd tot bioscoopzaal, en de deelnemers maken lekkere zitplekken. Marciano laat ook nog weten dat je gewoon bier kunt pakken, er is alleen geen wijn meer. Daarna gaan de lichten uit en start de film. De film duurt erg lang en de deelnemers genieten ervan.

Maar het ging er niet helemaal gezellig aan toe. Iedere deelnemer had een zakje popcorn en Kim heeft ontdekt dat er iemand stiekem, zonder te vragen nog een zakje gepakt heeft. Ze is er erg boos over. Wendy vraagt in de loods wie er een zakje extra gepakt heeft maar niemand geeft antwoord. Kim zegt tuurlijk niemand, echt f*cking… ik zou nog eens iets regelen. Als je wat wilt is niet erg maar vraag het dan. Er gaat zo iets mis met die mensen hier zo. F*cking leipe tyfusmensen hebben we hier alleen maar. Ik ga de volgende keer ook lekker alles opeten wat er is raast ze door. Dit kan toch niet? Laten we er geen onderwerp van maken benadrukt Marciano. Ik snap gewoon niet dat mensen niet snappen dat mensen iets vragen gaat Kim verder. Het is toch niet leuk, ik word er geïrriteerd van. Het is ook niet leuk antwoordt Marciano maar die mensen hebben zichzelf ermee. En je hebt ook nog pinda’s en snoep gaat Kim verder, ik kan er echt niet tegen. Uiteindelijk is Kim uitgeraasd en de film wordt weer hervat. Als de film is afgelopen gaan de meeste deelnemers naar bed. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter