Home » Esther vraagt zich af waarom Eunice haar negeert, haar gevoelens voor Jan-Willem zijn gezakt

Esther vraagt zich af waarom Eunice haar negeert, haar gevoelens voor Jan-Willem zijn gezakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben de aspirant managers Kenzy en Jan-Willem hun verkiezingsposters gekregen. En afgelopen avond werd er een grap uitgehaald, een poster van Jan-Willem werd boven Eunice haar bed gehangen. Esther kon er wel om lachen maar vandaag is haar iets opgevallen wat ze met Babette bespreekt. 

Esther vraagt naar de reden waarom Eunice in een keer zo naar haar doet. Babette zegt dat het een geintje van Zoë was. Ik vind het cool hoe jij erop reageert. Dat briefje kwam van de jonge meiden. Gisteren avond kwam Eunice al mijn reputatie van mijn kinderen tegen Zoë. Zoë zei dat het grappig bedoeld was en het niet meer zou doen. Ik hoorde vanmorgen dat Eunice zei dat het niet leuk was voor Esther haar gevoelens. Ze zei ook dat ze een gesprek heeft gehad met jou en dat jij niet achter haar rug om over haar moet praten. We zeiden toen dat het nooit negatief was, het ging om het eigen proces. Ik kan niet oordelen over haar reputatie. Ze gaat zelf ook bij Jan-Willem liggen en doet soms pikante uitspraken. En dit zou te ver gaan dat kan ik niet helemaal rijmen. Persoonlijk denk ik dat ze niet geassocieerd worden met jaloezie. Dus ik zou het nu gewoon even lekker laten. Oke dan je wel antwoordt Esther. Ze houdt continu afstand en nu weet ik het een klein beetje.

Later praten de twee nog even in de keuken over Jan-Willem. Babette vraagt hoe het nu met de gevoelens voor Jan-Willem zit. Het is lekker gezakt laat Esther weten. Ik voel mezelf nu weer beter. Babette ziet dat ook wel en Esther zegt dat ze er ook wel blij om is. Ben je weer een beetje in controle vraagt Babette. Ja antwoordt Esther. Ik had echt even dat ik mijn controle kwijt was. Van wat is dit, belachelijk. Even serieus mee omgaan en kijken wat je ermee kan doen. Je kunt er niet omheen benadrukt Babette. Voor deze setting is dat gewoon erg fijn gaat Esther verder. Babette begrijpt dat wel, of het had beantwoord moeten worden. Ja zegt Esther, op dit moment is dat nog niet, misschien komt dat nog maar ik maak me er niet druk om. Ik hoor het aan je manier van praten merkt Babette op. Ik ben er ook hartstikke blij mee geeft Esther toe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Karin 26 januari 2023 - 18:17

Wat kan die Esther liegen.

Beantwoord
Lizbeth 26 januari 2023 - 20:53

Wat een gezwets gister zegt Ester tegen Marciano ik maak hem afhankelijk van mij.

Beantwoord

Laat een reactie achter