Home » Kim heeft een goed tactisch gesprek met Gert-Jan gehad, hij wil ook Mexx weg hebben

Kim heeft een goed tactisch gesprek met Gert-Jan gehad, hij wil ook Mexx weg hebben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken, de ochtend begint rustig. Isaac loopt vandaag stage bij Eunice. Hij wil bij elke deelnemer een dagje meelopen om diegene beter te leren kennen. Vanmorgen begonnen de twee met yoga zoals Eunice altijd de dag start en Isaac doet mee. Ook tijdens de balletles doet hij mee. Verder wordt er ook  gesproken over het verkiezingsdebat van afgelopen avond. Maar ook wordt er tactisch gesproken.

Kim en Bern hebben het over een eventuele eliminatie. Kim heeft een goed gesprek gehad met Gert-Jan. Dus ik zei tegen hem wat vindt je van Mexx dan? Hij zei ja die moet weg. Toen zei ik ja dat denk ik ook. We hebben een heel gesprek gehad en toen zei hij denk jij dat je wat mensen meekrijgt? Ik zei nou ik denk het, heel veel mensen willen haar weg hebben. Het gaat nu een beetje ten ronde of het een goede zet is. Toen zei hij dat ze ook gesprekken met mensen hebben en dat hij ook verhalen hoort. Volgens hem is het overduidelijk. En toen zei hij dat het een goede zet is om op haar te gaan. Maar hij zei ik denk dat Martin niet meegaat. Volgens Kim heeft Martin ook niemand en heeft ook gezegd dat hij met haar meegaat. Dan valt hij echt in een gat. En toen zei hij dat zou best wel kunnen. Dus Gert-Jan gaat kijken of hij mensen mee krijgt maar zei ook al dat hij er niet veel voor hoeft te doen. Dus dat is wel een leuk gaat Kim verder. Maar ik zei wel dat als het rekenen is je niet op haar moet gaan. Ze is f*cking goed in rekenen. En toen zei hij dan is het simpel, dan doen we Zoë. Het is puur tactisch, ze doet niks en verdient niks. Hij wil Zoë, Moraima, Mexx en Martin weg voegt ze eraan toe. Esther en Martin ook. Dat komt best wel overeen met ons lijstje merkt Bern op. Dat is gunstig. Ja antwoordt Kim, hij wil echt de mensen weg die niets doen. Bern denkt niet dat hij erover liegt. Dat denk ik ook niet zegt Kim. Dus hij zei dat gaan we doen. Dat gaan we zeker doen ja benadrukt ze. Ik denk wel dat hij zich eraan houdt. Dan weten we wel dat we sterk staan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Cisca 26 januari 2023 - 12:13

Laat die Kim met haar boosheid en gevloek er maar uit gestemd worden!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter