Home » Kim zou het geniaal vinden als Mexx naar huis moet

Kim zou het geniaal vinden als Mexx naar huis moet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim heeft eerder vandaag een gesprek gehad met Bern over een stem plan. Ze wil op Mexx gaan en het lijkt erop dat ze een groot deel van de groep mee krijgt. Ze besluit het plan met Marciano te delen.

Marciano laat weten dat hij het gewoon laat gebeuren. Ze gaat er uit dat is één ding wat zeker is merkt Kim op. Als er weer twee mensen moeten willen we Martin en Mexx tegen elkaar zetten voegt ze eraan toe. We willen keihard doen nou. Dus wij zeiden dan moeten Wanda, ik, Kenzy, Bern op Martin gaan. Maar dan heb je er maar 4. Jij en Isaac werken sowieso niet mee aan het plan dus toen dachten we dan vragen we Jappie en Gert-Jan. Marciano weet niet of Babette en Wendy het gaan doen. Kim denkt er anders over, Gert-Jan zegt dat haar naam ook veel genoemd wordt dan denk ik dat ze op Mexx willen. Dan heb je er toch genoeg antwoordt Marciano. Sasha gaat ook wel op Mexx gaat Kim verder. Hoe mooi is het als die twee tegen elkaar staan? Dan gaat sowieso iemand van hun naar huis, helemaal top. Marciano is er zeker van dat als ze er alleen al op zou staan ze het toch niet haalt. Nee antwoordt Kim, maar we moeten wel rekening houden dat als het rekenen is we haar niet moeten doen. Gert-Jan zei dan doen we Zoë. Hij wil iedereen weg die geen reet uitvoert met verdienopdrachten. Ik zei daar kan ik me wel in vinden. Hij wil Esther weg, Moraima, Zoë. Klinkt me hartstikke goed. Ik zei ook al tegen Kenzy en Wanda dat we Martin wel verliezen. Al denk ik dat hij ook jankend naar huis gaat, het is totaal geen man. Dus die is zo pleite. Of hij is dag in dag uit ziek. Daarna moeten we wel een Zoë doen anders hebben we er weer een van onze kant. Ruppie en Immi gaan ook wel mee in het plan gaat ze verder. Marciano denkt dat de kaarten anders liggen. Ik denk dat je niet meer in kampen moet kijken. Als Mexx en Martin weg zijn hebben we nog er nog 9 en dan houdt het op. Kenzy gaat ook nog met Janet praten om op Mexx te gaan zegt Kim. En dan gaan de oudjes misschien ook wel mee. Dat is toch geweldig, dat is echt een klap in haar gezicht. Ze zegt wel dat als ze moet gaan ze gaat. Maar ze wil niet gaan. Ze doet hier helemaal niks. Esther doet nooit haar best, Zoë ook niet.

Kim hoopt echt dat er een eliminatie komt. Marciano denkt volgende week of anders midden februari pas. Kim lijkt het helemaal top als er nog maar 20 man zijn. Ik wil hier nog wel een half jaartje blijven zitten, daarna maakt het me niet uit. Dus in ieder geval iedereen gaat mee met Mexx. Wel spannend merkt Marciano op, een twist in de game. Ik kan haar echt niet uitstaan zegt Kim. Ik ga overmorgen weer met Gert-Jan zitten om te kijken wie hij mee heeft. Ik hoop dat ze eruit vliegt. Als ze het kan is het een wonder. We moeten wel echt kijken naar de opdracht, anders Zoë. Die wint ook niks. Volgens Marciano willen hun Zoë niet kwijt. Nee zegt Kim maar ze is wel een makkelijke optie. Maar het zou geniaal zijn als Mexx weggaat. Je hebt tv dan he, een moet jankend naar huis en de ander zit jankend hier. Ik zou het gewoon zeggen ik heb op Mexx gestemd om hem te f*cken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.4]

Laat een reactie achter