Home » De deelnemers maken zich klaar voor het boksgala en een dj workshop

De deelnemers maken zich klaar voor het boksgala en een dj workshop

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Er wordt wat gekletst, kleding genaaid en een spelletje gespeeld. Echt een rustige dag dus. Imadiddin geeft wat later een dj workshop aan een aantal mededeelnemers. De deelnemers hebben eerder een dj booth uit het entertainmentboek besteld. Nadat de theoretische kant uitgelegd is is het tijd voor de praktijk aan de dj draaitafel zelf.

Ook maken de deelnemers zich klaar voor het boksgala vanavond. De loods wordt omgebouwd tot boks arena. De boksring wordt opgebouwd door onder andere Jasper, Isaac, Marciano en Erik. Zoë krijgt nog wat boks tips van Gert-Jan en Isaac. Zoë is een van de deelnemers die vanavond strijden om een mooie prijs namelijk een mooie zelfgemaakte beker. Dan is het tijd voor het avondeten, een lekkere vette hap. Daarna gaan de meeste “vechters” zich klaar maken voor hun gevecht. Kenzy zal de presentatie voor de wedstrijd op zich nemen en er zijn verschillende scheidsrechters die de punten gaan verdelen. Welke deelnemer gaat de tweede editie winnen? We komen er uiteraard op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 27 januari 2023 - 19:22

Yessss you go esterrrr kei leuk vrouwke samen met wendie twee toppertjes mn favorietjes samen top gedaan

Beantwoord

Laat een reactie achter