Home » Een boksgala persconferentie en Mexx heeft het gevoel dat er een van hun genomineerd wordt

Een boksgala persconferentie en Mexx heeft het gevoel dat er een van hun genomineerd wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, net voor de droompresentatie van Jeffrey werd er ook nog een persconferentie van het boksgala gegeven. Het boksgala staat vanavond namelijk op het programma. Kenzy nam de presentatie op zich. We zijn met iets minder dan waarmee we begonnen. Dit komt door mensen die door naar huis zijn gegaan en blessures. We gaan er een succes van maken. Daarna worden de coaches Isaac en Marciano geïnterviewd en worden de boksers gepresenteerd en gewogen. Uiteraard ook met een staredown. Mirthe, Zoë, Jasper, Martin, Bern, Imaddin, Esther en Wendy doen mee aan de wedstrijden.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Mexx zit bij Marciano te kletsen over de eliminatie. Ze wil weten wat het plan is en op wie te gaan. Ook heeft ze de vorige eliminatie nageteld en volgens haar klopt er iets niet. Mexx merkt verder op dat ze niets kunnen bespreken over wat het plan nu is. Eerst zeiden we, we doen Kim D en we kunnen ook bij Babette blijven. Dat is niet doorgegaan omdat niet iedereen daarvoor viel antwoordt Marciano. We kunnen ook op een Eunice gaan gaat Mexx verder. Maar op wie kunnen we dan stemmen? Marciano draait er een beetje omheen en laat niet veel los. Hij weet immers over het plan om op Mexx te gaan bij een nieuwe eliminatie. Ook heeft Mexx het gevoel dat er iets niet klopt. Dat er een van hun op komt. Marciano ontkent dat, nee man. Iemand vroeg het ook aan mij wat ik ging doen. Ik weet het echt niet. Dadelijk gaat ie vandaag en hebben we nog geen plan merkt Mexx op. Jawel zegt Marciano, Eunice. Denk je dat hij vandaag komt? Mexx denkt van wel… En heeft het idee dat Isaac hem weg wil. Dat voel ik gewoon. Anders had ik het wel gehoord antwoordt Marciano. We moeten gewoon iets doen zegt Mexx nog een keer. Op wie kunnen we nog meer Janet of zo? Janet antwoordt Marciano, of Erik. Mexx merkt op dat Janet wel lastig is want die stuurt Martin weg. Waarom ga je niet met de wind mee vraagt Marciano, op Eunice. Dat wil ik wel antwoordt Mexx maar ze zijn gewoon iets aan het doen. Dat is dan buiten ons om merkt Marciano op. Of je moet even met Rupert praten. En denkt dat het goed is als ze met hem gaat praten. We zien het wel zegt Mexx dan terwijl ze het kantoor uit gaat…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Laat een reactie achter