Home » Jeffrey geeft een droompresentatie aan de groep

Jeffrey geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer moet dit doen. Afgelopen avond was Jeffrey aan de beurt. Hij vertelt over zijn doelen in en na een jaar van je leven.

Ik heb vmbo t en daarna ben ik hbo gaan doen begint Jeffrey zijn verhaal. Ik heb de hbo net voordat ik hier was afgerond. Vanaf mijn derde jaar kreeg ik een kans op werkgebied, die ben ik toen aangegaan en ben gaan werken. Meer dan fulltime, soms meer dan 100 uur in de week. Bedrijf opgebouwd, een hoveniersbedrijf waar ik 0,0 in bekend was. Ik heb super veel geleerd. Na drie jaar ben ik een vak gaan doen, ik had zoveel verlofuren dat ik een half jaar verlof op kon nemen. Ik heb psychologie en marketing gaan doen. Daarna wilde ik mijn scriptie doen, daar kwam nog een jaar tussen en toen kwam corona. Ik deed sport management op dat moment en ik wilde niet in de publieke sector afstuderen. En ik dacht ik ga hem wel aftikken. Maar door corona ben ik ook gaan nadenken of ik dit wel wilde. Waar kwam ik terecht, bij de gemeente. Toch doorstaan, mijn scriptie ingeleverd. Op de dag van mijn verdediging hoorde ik ook dat ik hierin ging. Het vieren dat ik het gehaald heb heeft er niet in gezeten. Ik wilde eerst gaan snuffelen want ik weet nog niet wat ik hierna wil doen. Nu is het een mooie tijd om na te denken met verschillende mensen en verhalen.

Ik merkte dat ik in zo’n sneltrein zat qua werk, alles was zakelijk altijd. Waardoor ik ergens de interesse in mensen ook verloor. En daar nu hier echt aan te werken, te luisteren en de gesprekken aan te gaan. Had ik wat moeite mee maar het gaat steeds beter. Dat heeft me ook doen zetten tot de podcast. Mijn doelstelling hier is de titel van een jaar van je leven op je naam. Het is puur om het winnen van deze gameshow. Ik had het me wel anders voor me gezien. Het bevalt me toch nog steeds. We bouwen hier toch wat op, ook al vallen de spelletjes een beetje tegen. Hierna vind ik het heel lastig, ik ben bezig met die stap. Ik loop er wel tegenaan dat ik zit opgesloten. Echt stappen maken wat ik hierna wil doen blijft lastig. Ik heb een kavel, dat huur ik nu. Daar wil ik mijn droomhuis op bouwen. Het heeft nog geen bouwvergunning. Dat wordt nu voor mij gedaan. En ik denk dat ik graag wat ervaringen op wil doen in bedrijven en uiteindelijk iets voor mijzelf doen in de vorm van een eigen bedrijf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter