Home » Martin krijgt te horen dat Mexx een mogelijk doelwit voor een eliminatie is

Martin krijgt te horen dat Mexx een mogelijk doelwit voor een eliminatie is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er is een plan om Mexx de volgende eliminatie te laten doen. Uiteraard zijn Mexx en Martin niet op de hoogte hiervan. Maar daar is verandering in gekomen. Babette, Wendy en Martin zitten buiten te praten over het spel. Martin wordt op de hoogte gesteld dat Mexx een mogelijk doelwit is.

Nu heb je nog de tijd om iets te doen snap je zegt Babette tegen Martin. Je kunt het beter maar weten dan dat het dadelijk rauw op je dak valt. En kun je nog actie nemen. Ik heb met Jan-Willem gepraat en ik hoor toch dat mensen met een gele kaart afgestraft worden. Nou is hij niet diegene die een grote groep vertegenwoordigd hoor. Als het een duel wordt kan het zijn dat ze erop komt met Esther. Ze moet sterker worden. Ze heeft hetzelfde als wat ik heb, ze kan het wel maar ze moet een knop omzetten om te winnen en niet op te geven. Het is mindset. Iedereen denkt Mexx, Zoë, Babette, Moraima dat zijn zwakke spelers. Ook zit die 10.000 euro nog in het hoofd. Ik denk dat het voor mensen makkelijker stemmen is. Ik blijf erbij dat ik het niet eerlijk vindt. Er zijn meerdere gevaarlijke mensen merkt Martin op. Maar je merkt dat mensen elkaar mee trekken in dingen. Daar heb ik een hekel aan.

Ook Isaac en Jeffrey hebben het over de eliminatie. Ik ben er niet mee bezig zegt Isaac, tuurlijk hou ik mijn ogen open. Laat hun maar lekker. Ergens is het ook wel mooi dat ze vragen wat we ervan vinden merkt Jeffrey op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter