Home » Marciano is helemaal klaar met Kim, ze heeft een probleem en gaat daar niet in mee

Marciano is helemaal klaar met Kim, ze heeft een probleem en gaat daar niet in mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano en Kim hebben een flinke ruzie gehad. Kim is haar spullen aan het pakken en heeft een gesprek aangevraagd. Marciano en Isaac praten op het kantoor over de ruzie. Later praat hij ook nog met Martin. Marciano is er helemaal klaar mee.

Isaac zegt dat als ze naar huis gaat ze dat zelf moet weten, maar zo’n vrouw wil altijd praten. Maar wat moet je praten? Het is nog net niet mee lullen om haar gerust te stellen. Het is niet gezond wat er gebeurt is en er is een grens overgegaan. Dat weet ze zelf ook. Als er een gele kaart komt of niet het gaat de situatie niet makkelijker maken. Jij moet in ieder geval zorgen dat je terugkomt. Nu wordt je gezicht op een klote positie gezet. Marciano antwoordt dat als dit het podium is om dit te gebruiken zegt dat genoeg. Dit is echt onzin, dit is tiener liefde man. Dit is niet voor mij man, niet mijn game. Je vertrouwt me of je vertrouwt me niet man. Ik vind het lastig voor haar dat ze met problemen kampt maar ik ga haar problemen niet mijn problemen maken voegt hij eraan toe. En die naast haar ligt (Wanda) lacht gewoon keihard in haar vuistje he. Tuurlijk man antwoordt Isaac, dit is wat ze willen. We gaan dingen afhandelen en weer verder zegt Isaac. Niet in deze modus blijven hangen benadrukt hij. Haal haar niet over hier te blijven, het riedeltje blijft herhalen. Maar om om elkaar heen te blijven dansen heeft ook geen zin.

Martin besluit ook even een rondje te lopen met Marciano. Marciano legt uit wat er gebeurt is, er is een situatie wat niemand heeft gezien. Als ik zeg alles goed maatje is het verkeerd. Martin merkt op dat Wendy de persoon is waar ze moeite mee heeft. Omdat Wendy jou leuk lijkt te vinden toch? Volgens Marciano heeft ze dat zelf opgeblazen, je maakt het jezelf moeilijk. Ik ben diegene die het wel of niet toelaat. Ik ga niet raar lopen doen, mij niet aanraken. We zijn hier een soort van familie. Ze loopt met Bern te dansen, met Rupert te schuren. Hoor je mij? Nee toch en dan wordt je boos als iemand bij mij dit doet. En legt zijn hand op Martin zijn heup. Donder op man, dan heb je een probleem. Niet met mij maar met jezelf. Dat is volgens Martin het probleem. Marciano benadrukt dat hij er niet in mee gaat. Ik heb genoeg geslikt en aangehoord. Het houdt een keer op. Het is ook een goede meid hoor maar als ik kijk wat ik moet inleveren, dat is mij teveel. Dan ga je lopen schelden met het k woord. Kans maken op een gele… Nee man. Buiten zijn er problemen, dit zijn geen echte problemen. Ik wilde even checken hoe je erover dacht zegt Martin.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

3 Reacties

Yvonne 29 januari 2023 - 12:16

Weer gele kaart geven want dat verdient ze en ze hadden het kunnen weten bij haar want ze had de vorige keer al sch8jt er aan dus geven die kaart!!!!

Beantwoord
Ikhebeenhekelaan! 29 januari 2023 - 12:52

Kim heeft duidelijk een probleem met zichzelf.Ze is ongemanierd,boeren ,schelden zoals het haar uitkomt met haar jaloerse gedrag .Ze stookt de boel op !Hup ,weg ermee.

Beantwoord
Ikke 29 januari 2023 - 14:56

En weg uit huis alle stiften en potloden wie er nog wel heeft hop gele kaart

Zet dan een white bord beneden met een ketting en stift er aan vast dat gel ook voor de krijtjes idem ditto

Beantwoord

Laat een reactie achter