Home » Marciano is emotioneel door het naderende vertrek van Kim en meerdere mensen zijn inmiddels op de hoogte

Marciano is emotioneel door het naderende vertrek van Kim en meerdere mensen zijn inmiddels op de hoogte

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim heeft vandaag laten weten dat ze morgen een jaar van je leven gaat verlaten. Dit roept de nodige emoties op bij onder andere Marciano. Hij wordt emotioneel. En Kim probeert haar te troosten. Dit is echt een goed begin, als jij me weer ziet als ik eruit kom denk je dit is de echte Kim. Echt honderd procent. Het is ook het beste voor jou antwoordt Marciano. Je moet in je achterhoofd houden dat we elkaar hierna weer gaan zien benadrukt Kim. De tijd is hier ook voorbij gevlogen dus nu gaat het misschien net zo snel of nog sneller. Je kan meer je eigen ding doen en niet aan mij denken. Ook geeft ze haar knuffeltje aan Marciano. Mijn sexy man. Je hebt altijd gezegd na 2-3 dagen is het weer goed. Denk je dat nog steeds? Ja antwoordt Marciano, dat is nog steeds. Afscheid nemen is nooit leuk, voor niemand niet. Al is dit niet echt afscheid nemen. Nee zeker niet zegt Kim, we zien elkaar hierna ook. Wie weet is dat veel sneller, je weet niet hoe het gaat lopen.

Ook Wanda heeft het moeilijk met het vertrek. Ze bespreekt het met Jasper. Dit is zo’n rare plek, je bent hier al zo beperkt en hebt niemand bij je. En de mensen waarmee je close bent gaan weer weg. Wanda hoopt dat Kim haar gevoelens en belangrijke dingen kan overbrengen naar haar vriend. Volgens Jasper is ze er wel de geschikte persoon bent. Je moet soms iets geven om weer te kunnen slaan. Kim loopt later ook nog even met Kim D. Ze bespreken wat ze gaat doen als ze naar huis gaat. Kim wil sowieso alles terug gaan kijken. En gaat ook nog even met Martin en Mexx zitten. Ook tegen hen vertelt ze dat ze naar huis gaat. En legt nog eens de redenen uit. Ik ben echt niet normaal blij benadrukt ze. Mexx dacht het al dat ze gaat en Martin zag het ook al. Kim twijfelde puur om Marciano. Ik hou altijd rekening met anderen terwijl dit mijn plek gewoon echt niet is. Het is voor mij nu klaar. Mexx merkt op dat ze wel prachtige dingen hebben meegemaakt. En halen nog wat herinneringen op. Jeffrey daar in tegen vindt het niet erg, hij vindt haar een verwend nest… Vanavond heeft Kim nog een meiden avondje, een gezellige avond om haar laatste avond te vieren…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter