Home » De deelnemers hebben een rustige dag na het vertrek van Kim

De deelnemers hebben een rustige dag na het vertrek van Kim

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Kim verloopt de dag vrij rustig. Het sport rek voor buiten wat besteld is van het entertainmentboek is geleverd. Deze wordt door Isaac, Marciano, Jeffrey en Kim D in elkaar gezet. Kim D en Jeffrey hadden overigens bijna knallende ruzie over een jas die verkeerd gewassen zou zijn. Verder moet Wanda erg wennen nu Kim naar huis is. Aan Mexx legt ze uit dat het gewoon wennen is ze heeft sinds de start van het programma naast haar gelegen en nu is ze weg. Maar ze vindt het wel stoer dat ze naar huis gaat om hulp te zoeken voor haar trauma.

Later heeft Wanda het ook nog met Zoë over het vertrek van Kim. Zoë denkt dat het uiteindelijk voor Marciano ook beter is dat ze nu weg is. Ook voor mij hoor geeft Wanda toe. Zoë denkt dat het voor Marciano ook een belemmering voor het spel was. Dat was voor hem ook k*t om te horen. Het hield hem ook wel bezig merkt Wanda op. De kamer was hier ook negatief. Djedi, Ruben en Kim. Verder is Eunice haar dochter vandaag jarig en dat roept bij haar de nodige emoties op. Uiteindelijk gaat ze een taart bakken om het toch nog te vieren. Wat gaat de rest van de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 2.7]

Laat een reactie achter