Home » Jeffrey en Kim D hebben ruzie over vreemdgaan

Jeffrey en Kim D hebben ruzie over vreemdgaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de droompresentatie van Kenzy hadden Kim D en Jeffrey weer een keer ruzie. Dit nadat Kim D iets gezegd zou hebben over vreemdgaan. De meningen tussen de twee verschillen nogal.

Jeffrey zegt tegen Kim D, dat hij vindt wat hij vindt en mag zeggen wat hij vindt. Maar als jij zo’n asociale grote mond teruggeeft en wegloopt vind ik asociaal. En als jij graag in je k*t geneukt wordt en iemand anders die erbij staat te kijken heb ik geen zin in. Kim D vindt het asociaal dat hij dit tegen haar zegt. Dat is toch wat jij zegt antwoordt Jeffrey maar volgens Kim D is dat niet zo. Krijg de tyfus maar. Jij vindt dat toch normaal gaat Jeffrey verder, je zegt het net. Dat heb ik nooit gezegd roept Kim D. Babette komt uiteindelijk tussenbeide en probeert Jeffrey rustig te krijgen. Ze geeft haar grens aan. En Jeffrey zegt dat hij dat ook gedaan heeft. Als jij vreemdgaan fantastisch vindt waar je vriend bij staat te kijken waarvan ik zeg niet normaal. En dan is het ja je was er niet blij bla, bla, bla. Ik vind het niet gezond. Babette vraagt zich af hoe ze op die gesprekken komen. Zij begint erover voor de derde keer antwoordt Jeffrey, ik ga er niet in veranderen, het is niet normaal. Dat is ook niet normaal geeft Babette toe. Maar je mag wel in mening verschillen. Ik vind het allemaal prima zegt Jeffrey maar dan krijg je ook een mening. Ik vind dat je dan niet helemaal 100 bent in mijn ogen.

Wendy gaat ondertussen op zoek naar Kim D. Kim D zit in een hoekje buiten en Wendy vraagt wat er aan de hand is. Kim D zegt dat hij al 3 dagen bezig is. Even uit elkaar dan komt het wel weer goed antwoordt Wendy. Het komt ook wel weer goed zegt Kim D, maar ik laat me niet besodemieteren. Jeffrey gaat uiteindelijk naar buiten en Kim D zegt tegen hem dat hun discussies gewoon niet gaan. Je liep net weg bij de bank zegt Jeffrey, asociaal. Daar zet je de toon. Omdat ik geen zin heb in discussie tussen ons antwoordt Kim D. Die discussie was ook klaar als je goed had opgelet en niet achterlijk weg was gelopen. Daarna gaat Jeffrey naar binnen waar Kim D nog roept dat hij nu ook wegloopt. Uiteindelijk zegt Babette dat hij even met Kim D moet praten want zo gaat het niet. Jeffrey gaat weer naar buiten gaat naar Kim D en zegt je bent ergens niet van gediend hoor ik? Nee antwoordt Kim D, dat ik me maar in mijn k*t moet nemen. Dat heb ik toch al teruggenomen zegt Jeffrey maar volgens Kim D gaat dat zo makkelijk niet. Ik vind het best wel heftig dat je dat zo kunt zeggen gaat ze verder. Je mag zeggen wat je wilt zegt Jeffrey maar ik doe het toch niet. Ik vind het vrij frappant dat als je dat allemaal doet en er staat iemand naar te kijken. Ik vind dat hersenloos en dat mag ik zeggen. Jij kan daar niks van vinden antwoordt Kim D, je moet gewoon mijn bek houden over mijn ex. En dit mag allemaal wel zegt Jeffrey. Ik vind dit en ik zou dat nooit kunnen accepteren. Volgens Kim D is dit niet aan hem en Jeffrey herhaalt nog maar een keer dat hij ergens anders voor staat, heel simpel…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter