Home » Jeffrey was de aanstichter van het gelijkspel tijdens de managersverkiezing

Jeffrey was de aanstichter van het gelijkspel tijdens de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy is manager geworden, hier moest wel twee keer voor gestemd worden omdat er na de eerste stemronde gelijkstand was. Achteraf blijkt dat Jeffrey de tweede ronde voor Kenzy is gegaan. Maar volgens Isaac zijn er meerdere geswitcht. Jan-Willem nam zijn verlies vrij goed op. Zo zie je maar wat mensen zeggen en toch iets anders doen zegt hij. Ik weet wel wat de ratjes zijn hoor.

Jeffrey gaat na de stemming ook even praten met Marciano. Ze hebben het over de gelijke stand. Volgens de twee klopt het niet. Ik heb geteld. Marciano gaat vervolgens naar Isaac. Jeffrey is de eerste keer op opa gegaan en daarna op Kenzy. Ik had Eunice ook meegerekend antwoordt Isaac. Kim D is ook op opa gegaan voegt Marciano eraan toe. Isaac denkt dat Jeffrey eerst op opa is gegaan om te kijken wat die 11-11 situatie zou doen en daarna toch maar op Kenzy gegaan. Maar het kan ook zijn dat hij het op zich trekt om te shinen. Ik kwam tot Rupert op 10 uit. Er moet nog iemand iets anders hebben gegaan merkt Martin op. Jeffrey komt er weer bij en is benieuwd of iedereen zich er aan gehouden heeft. Ik denk dat er meerdere zijn geswitcht. Ik wilde weten of het klopte maar volgens Isaac moet er iemand geswitcht zijn, minimaal 2 anders kan het niet. Ik wilde gewoon weten of dat lijstje klopte benadrukt Jeffrey. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om nog een keer te doen lacht hij.

Babette en Jeffrey hebben het ook over de uitslag. Volgens Jeffrey moeten er meerdere gewisseld zijn. Het moet oneven getal zijn. Waarom ging jij vraagt Babette. Omdat ik dacht om het recht te trekken antwoordt Jeffrey. Het moeten er drie of één zijn merkt Babette op. Het was wel leuk geweest om het af te maken gaat ze verder. Je had echt moeten blijven. Dat was wel vet geweest dan had hij (Marciano) er moeten gaan staan. Het maakt ook niet uit wie het wordt maar ik vond het niets voor jou.

Kenzy heeft verder nog een overdracht met Marciano gehad. En de kasten in het kantoor opgeruimd, van Zoë krijgt ze hulp. Verder wordt er nog geoefend voor een flashmob voor Bern zijn verjaardag. En de deelnemers kunnen enige tijd niet naar buiten. Buiten wordt het sportrek wat via het entertainmentboek besteld is in de grond vastgemaakt. Ook leven enkele deelnemers zich uit met badminton en geeft Eunice Spaanse les. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Lizbeth 2 februari 2023 - 02:32

Eunice Ester Wanda naar huis, dan wordt het een leuk spel waarbij iedereen allert moet zijn.

Beantwoord
Lizbeth 2 februari 2023 - 02:33

Oma en Opa op de bank met zeurend zoontje Erik hebben we al gezien en het geflirt van opa met de mexicaanse oppas geeft ook geen heisa meer. kom op schudden die loods

Beantwoord

Laat een reactie achter