Home » Marciano en Isaac willen de loods op zijn kop gooien, Jeffrey is niet te vertrouwen

Marciano en Isaac willen de loods op zijn kop gooien, Jeffrey is niet te vertrouwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Over de managersverkiezing wordt nog veel gesproken en dan vooral om de gelijkstand. Zo vinden enkele deelnemers dat Jeffrey niet meer te vertrouwen is.

Ook wordt er over een eliminatie gesproken. Martin, Isaac en Marciano hebben het er kort over. Martin vraagt wat ze bij een eliminatie moeten doen. Ik weet niet man antwoordt Marciano, je hebt gezien met die stemming dat het heel makkelijk is om iets door te drukken. Die verdeeldheid is bijna 50-50. Het is heel makkelijk om nu iemand net wel op die stip te krijgen. De balans is er niet meer. Isaac zegt dat als Kim D op opa (Jan-Willem) gaat en die andere piet (Jeffrey) ook. Dan betekent het dat er sowieso verdeeldheid is. Marciano voegt eraan toe dat opa nu ook op zijn pik getrapt is en alleen maar een plan hoeft op te zetten. En te zeggen we gaan op een kees heeft hij mensen achter zich. Dan is het 12-12 merkt Isaac op. Martin denkt dat ze nu in het belang van beide groepen gaan denken. Waar je geen grip op hebt is gevaarlijk benadrukt Marciano. En denkt dat als pietje weggaat weet je waar het voor staat. Je weet dat er een groepje is merkt Isaac op, je weet wat ze doen. Ik denk dat we harder moeten gaan spelen zegt Marciano. Kom dan met iemand antwoordt Martin. Er is ons laten zien dat het vandaag anders had kunnen zijn merkt Marciano op. En dat moet aan worden gepakt. Ik heb nergens geen moeite mee, mijn kaarten zijn opnieuw geschud. Isaac merkt op dat Kim D veel door de loods gaat. Ik ben het er wel mee eens de loods moet op zijn kop. Martin benadrukt dat Mexx bij hem hoort maar ik ben niet bang dat ze weggestuurd wordt. Ik ben ook niet bang om op die stip te komen. Maar als we gaan lopen verzaken groeien we helemaal niet. Ik weet dat Imadi zit te azen op Sasha. Jeffrey stond erbij, maar hij is niet 100 procent te vertrouwen. Hij probeerde ook voor Jan-Willem stemmen te winnen. Hij probeert het wel maar dan weet je wel dat iemand niet op een… Dat is dus wat ik bedoel benadrukt Marciano. Je moet erover nadenken zegt Isaac maar ik merk dat de game verandert is. We moeten even kijken hoe dingen gebeuren. Je ziet dat de groep nu 50-50 is

Kim D en Jeffrey spreken ook over de stemming. En anders zeggen we gewoon we hebben de stemming gesplitst. Ik hoef met niet te verantwoorden antwoordt Jeffrey. Dat ga ik ook nooit doen. We moeten oppassen voor Isaac benadrukt Kim D, er zijn 5 mensen close bij hem en ze zijn bang voor hem. Je hoeft voor niemand bang te zijn benadrukt Jeffrey. Ik weet het niet zegt Kim D. Ik denk wel dat je het goed gedaan hebt om je tweede stemming wel te veranderen. Daar kan ik altijd op terugvallen antwoordt Jeffrey. Als ik tegen Jasper had gezegd ga op Jan dan was ze het ook niet geworden. Dan was het de eerste ronde 10-12 geweest. Klopt antwoordt Kim D maar alles gebeurt met een reden. Ik vond het lachen om mee te k*tten gaat Jeffrey verder. Het zijn van die kleine wedstrijdjes joh. Volgens Kim D is de groep wel een beetje verspreid nu. Ik denk dat het de komende tijd ook wel gespreid gaat zijn zegt Jeffrey op zijn beurt. Het is wel leuk dat het een keer 11-11 is geworden gaat Kim D verder. Marciano ook keihard klappen. Ik dacht dat hij moest beslissen en toen moesten we nog een keer. Maar je moet wel laten zien dat je te vertrouwen bent benadrukt ze. Anders kunnen mensen niet op je rekenen. Wat interesseert iedereen mij hier reageert Jeffrey gepikeerd. Ik ga naar niemand luisteren. Ik doe waar ik zelf zin in heb. Ik hoef voor niemand bang te zijn. Je hebt toch mensen nodig merkt Kim D op. Ik niet, anderen wel antwoordt Jeffrey…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter