Home » De deelnemers moeten voorwerpen verplaatsen met hun lichaam om geld te verdienen

De deelnemers moeten voorwerpen verplaatsen met hun lichaam om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm in een jaar van je leven gaat af. Net voor de vergadering van nieuwe manager Kenzy, deze wordt dus noodgedwongen afgelast. Iedereen gaat naar de slaapkamers en wachten af op wanneer ze terug de loods in mogen. Het wachten duurt lang maar uiteindelijk worden de deelnemers de loods in geroepen.

In de loods staat een parcours klaar en een ballenbak. Het lijkt er dus op dat ze een verdienopdracht moeten doen. Na een plaspauze vertelt de stem wat de bedoeling is. Beste deelnemers, deze verdienopdracht gaan jullie in duo’s uitvoeren. De manager haalt zo dadelijk telkens twee namen uit de ballenbak om duo’s te vormen. Dit bepaald ook de volgorde waarin jullie gaan spelen. Als je je naam hebt gehoord ga je op de eerst volgende vrije stip staan. Per duo moeten jullie een voorwerp verplaatsen, dit doen jullie door het tussen jullie gezicht te klemmen en vanaf het startpunt via de rode lijn naar het eindpunt te verplaatsen. Alleen de voorwerpen die geklemd tussen het lichaam over de finishlijn komen leveren 50 euro op voor de huishoudpot. Bij deze opdracht mogen jullie je handen niet gebruiken. Je mag de andere deelnemer en het voorwerp dus niet met je handen aanraken. Als het voorwerp valt is je beurt voorbij en is het volgende duo aan de beurt. In totaal krijgen jullie 10 minuten de tijd om de voorwerpen te verplaatsen. Jullie moeten wel opschieten want hoe langer jullie erover doen hoe minder voorwerpen jullie verplaatst krijgen en hoe minder jullie verdienen voor de huishoudpot.

Kenzy trekt daarna de ballen waarin de namen zitten. De volgende duo’s worden gevormd: Martin & Wendy, Isaac & Imaddidin, Jeffrey & Eunice, Sasha & Gert-Jan, Esther & Rupert, Moraima & Kenzy, Zoë & Janet, Marciano & Bern, Jan-Willem & Wanda, Jasper & Babette, Erik & Mirthe en Kim D & Mexx. Martin en Wendy slagen erin om een ijsblokje over de finishlijn te krijgen. Ook Isaac en Martin slagen erin om een tennisbal succesvol te verplaatsen. Jeffrey en Eunice hebben het moeilijker, zij moeten een cactusplantje verplaatsen wat mislukt. Gert-Jan en Sasha moeten een mandarijn verplaatsen wat ze lukt. Esther en Rupert moeten een ei verplaatsen maar helaas valt deze op de grond. Het volgende voorwerp is een ananas, dit moeten Kenzy en Moraima verplaatsen maar laten al snel los omdat het te moeilijk is. Zoë en Janet moeten een ballon verplaatsen, het gaat bijna fout maar ze weten toch over de finishlijn te komen. Marciano en Bern komen ook goed de finishlijn over, Jan-Willem en Wanda dan weer niet. Ook Jasper en Babette laten hun voorwerp vallen. Erik en Mirthe laten het pingpongballetje al snel vallen. Kim D en Mexx lukt het ook niet, Kim D raakt Mexx aan wat niet mag. Daarna zit de opdracht erop, er heerst wat onvrede bij onder andere Bern. Als er beter was geluisterd dan hadden ze meer verdient.

Kenzy neemt daarna het woord. Ik denk dat we ons best hebben gedaan. Er waren wat foutjes, door communicatie. Ik denk dat we dat volgende keer meer kunnen recht trekken als we goed luisteren naar de opdracht. Voor de rest chapeau, we hebben ons best gedaan en we zijn er blij mee. De groep klapt en de stem vertelt dat ze 250 euro hebben verdient. Jeffrey wordt daarna onder handen genomen want hij heeft naaldjes van de cactusplant in zijn armen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter