Home » Het nieuwe entertainmentboek is gearriveerd en Jan-Willem noemt Isaac een rat

Het nieuwe entertainmentboek is gearriveerd en Jan-Willem noemt Isaac een rat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond arriveerde het nieuwe entertainmentboek. Kenzy riep enthousiast dat het nieuwe boek binnen was. Daarna ging ze met Mexx en Zoë kijken wat er allemaal in stond. Er staan keuken spullen in, onder andere een airfryer, wijnglazen, foute party, carnavalspakket, skeelers, ontharingsapparaat, wenkbrauw pakket, foute party en oliën.  Maar geen bioscoopavond. Kenzy besluit na te vragen of ze dat nog wel aan kunnen vragen. Verder was de late night show van Gert-Jan. Hier was onder andere Kenzy als nieuwe manager te gast.

Ook wordt er gesproken over het spel. Zo is Jan-Willem van mening dat Isaac een super grote rat is. En hij weet dat ik hem door heb. Hij weet alles zegt Babette. Niet alles antwoordt Jan-Willem maar je moet niet meer praten met hem alleen met mensen van ons. Mexx is ook gevaarlijk, ook met Martin. Martin is een ongeleid projectiel. En denkt dat ze er binnenkort uit gaat. Babette vindt dat maar dom.

Ook op deze nieuwe dag is Jan-Willem met het spel bezig. Hij praat met Erik en denkt te weten waarom Eunice eerder zoveel stemmen kreeg. Ik ga er ook nog een keer met Gert-Jan over praten. Erik denkt dat Esther dit keer aan de beurt is. Nee antwoordt Jan-Willem, Sasha. Erik vraagt hoe hij daarbij komt. Jan-Willem draagt geen zender dus het is moeilijk te verstaan. Maar hij denkt wel dat hun kamer een doelwit is en Isaac stemmen ronselt. Hij heeft een vierdubbele agenda en hij bepaald wie eruit gaat. Nu willen ze de volgende sterke eruit hebben en dat is Sasha.

Ook Esther en Jan-Willem hebben het er buiten over. Waarom denk je dat Rupert en Imadiddin naar jou zijn gekomen om Sasha eruit te doen zegt Jan-Willem. Dat is hen ingefluisterd. Ik voorspel jou dat als we niks doen dat kamer 2 langzaam leeg gekocht wordt. Onder het mom van bescherming. Ze denken Bern te pakken als Sasha weg is. Hij heeft een drie dubbele agenda. Jappie weet dat ook en gaat er niet in mee, ook Wanda weet het. Wij moeten aan Erik, Gert-Jan, Babette, Wendy, Janet, Jou en ik samen stemmen anders gaan we eraan. Ik ga vandaag nog met Gert-Jan over hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter