Home » Kim D denkt dat het tussen Mexx en Esther gaat bij een eliminatie

Kim D denkt dat het tussen Mexx en Esther gaat bij een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat erg rustig voorbij. Jeffrey en Kim D hebben een gesprek over het spel. De twee bespreken hoe ze nu in het spel staan en over een volgende eliminatie.

Jeffrey vind het geweldig, stootjes uitgeven, kijken wat er  gebeurt wie zijn mond houdt wie niet. En doen alsof je neus bloed. En maar mee lullen. Jan-Willem kwam al waarom ben je over gegaan. Dat is toch leuk. Ik had al gewonnen dat Marciano zo stond te klappen doelend op de managersverkiezing. En toen dacht ik ik moet snel over ook omdat ik die sigaretten discussie weer wil zien. Gewoon even plagen en laten zien wie hier de tangetjes in handen heeft voegt hij eraan toe. Ik had Jan kunnen laten winnen he, door Moraima verkeerd in te lichten. Dan was ze op Jan gegaan en ik mee en Jasper ook. Dan had het 13-9 kunnen zijn. Ik had er alles aan gedaan het al 11-11 te krijgen. Maar ik dacht even de rust bewaren. Dat is toch lachen. Dat is wat jij leuk vindt antwoordt Kim D. Je weet hoe het ervoor staat merkt Jeffrey op.

Daarna komt Wanda ter sprake, de twee vinden haar verschrikkelijk. Maar Kim D vindt Gert-Jan ook nog niks. Voor het spel is het wel goed antwoordt Jeffrey. Maar verder doet hij niet veel en verdient af en toe wat. Maar waar kijk je naar, gele kaarten, wat ze voor de groep doen, of ze iets verdienen. Alles komt uit op Mexx antwoordt Kim D, ze verdient niks, geen toevoeging, heeft een gele kaart en doet niks. Dat is een makkelijke stem. Van mij mag het mee naar de finale merkt Jeffrey op. Ik kijk meer naar Mirthe, Sasha, dat soort dingen. Maar het is ook niet verkeerd dat een oudere gaat. Kim D merkt op dat de oudere groep al kleiner is maar volgens Jeffrey valt dat wel mee. Een Esther is niet vervelend gaat Kim D verder, ze doet ook niks voor de groep. Ze stookt wel maar kan ook goed zuigen. Ik denk dat het tussen hun twee gaat, Esther en Mexx. Mh mh antwoordt Jeffrey. We gaan het zien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter