Home » Bern is jarig en wordt verrast en de deelnemers improviseren tijdens de loods lama’s evenement

Bern is jarig en wordt verrast en de deelnemers improviseren tijdens de loods lama’s evenement

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond voordat Kenzy en Mirthe flink aan het klagen waren over Jeffrey was er nog een evenement in de loods. De loods lama’s. Bern en Wanda namen de presentaties op zich. Wanda legt eerst uit wat de lama’s zijn, het tv programma waar cabaret en improvisatie het doel zijn. We gaan dat hier ook doen, we leggen per keer uit wat het wordt. En daar mogen de mensen die mee willen doen op mee doen. Laten we lekker gaan lachen. Er worden verschillende spellen gespeeld en de meeste deelnemers doen gezellig mee.

Maar er was nog iets te vieren, namelijk Bern zijn verjaardag! Om 00:00 uur werd hij toegezongen door zijn mededeelnemers. Daarna krijgt hij felicitaties van iedereen. Van Wanda krijgt ze een verjaardagskaart met verschillende boodschappen erin. Bern kan erom lachen. Er is geen taart omdat vanavond zijn verjaardag uitgebreid gevierd gaat worden. Bern gaat daarna zijn tanden poetsen en lekker slapen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. En Sasha verzorgd voor de jarige een ontbijtje op bed. Ook de rest van de deelnemers maken zich klaar voor een nieuwe dag. Wat later is het tijd voor een verrassing voor de jarige job. De deelnemers hebben een flashmob ingestudeerd. En dat wordt uitgevoerd. Bern reageert zeer enthousiast. Van Sasha krijgt hij een lekkere taart terwijl de rest verder danst. Dit had ik nooit verwacht zegt hij. Dank jullie wel zegt hij blij. Wat gaat er vandaag allemaal nog meer in de een jaar van je leven loods gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter