Home » Mexx denkt dat ze weg gaat en hoopt dat Martin mee wil

Mexx denkt dat ze weg gaat en hoopt dat Martin mee wil

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht liep een ruzie totaal uit de hand. Mexx, Martin en Jan-Willem waren hierbij betrokken. Mexx en Martin liggen deze ochtend boven bij het managerskantoor erover te kletsen.

Ik denk dat ik vandaag mijn tante weer zie zegt Mexx. Wat wil je dat ik doe vraagt Martin met een zucht. Mee gaan? Dat laat ik aan jou over antwoordt Mexx. Het liefst wil ik dat maar je bent hier in principe alleen gekomen. Jij zou kunnen winnen maar nu hebben ze het toch op jou gemunt. Maar van de andere kant heel Nederland kijkt mee en hebben meningen. Dat je dan hier zou blijven. Maar jij bent ook op de voorgrond gekomen door mij omdat we ruzie hebben. Maar je moet het zelf weten benadrukt ze. Ik wil niet dat je gaat zegt Martin. Anders sta ik de volgende eliminatie erop antwoordt Mexx. Ik heb al gewonnen, ik heb jou gevonden. Maar elke keer die poespas op tv. Hier buiten zullen we wel weten waar we op moeten letten. In mijn ogen is de winnaar al bekend. Als je kijkt naar wat er allemaal oké wordt gevonden. Dat Jeffrey zo boos is, hij doet dat elke keer. Ik zou alleen blijven als Jan-Willem een gele kaart krijgt. Zoë kreeg ook een gele kaart omdat ze jou vast pakte. Maar ik wil jou spel echt niet beïnvloeden. Je hele familie zou mij wel haten. Ik denk wel dat ik mij k*t ga voelen als ik thuis ben en jij hier. Dat zijn momenten dat ik je nodig heb en dan ben je er niet. Dus voor het verdere leven zou het beste zijn we gaan samen. Ik denk dat ik wel een gele kaart krijg en dan gaan ze kijken van wat doet Martin. Maar dat is ook tv. Ik weet dat ze je ook om gaan praten. Dan sta ik daar alleen. Maar de keuze is echt aan jou benadrukt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.8]

Laat een reactie achter